Tales of Women Engineers: Innovaatio johtoajatuksena

ALTEN, joka on merkittävä insinööriammattien naisistumista edistävä toimija, on aina ollut sitoutunut lisäämään tietoisuutta ja vakuuttamaan naisia hakeutumaan tieteellisille ja teknisille aloille. Vuodesta 2017 lähtien konserni on haastatellut vuosittain naispuolisia työntekijöitään. Kahdeksan konsulttia Suomesta, Espanjasta, Sveitsistä, Ranskasta, Puolasta ja Alankomaista ovat kertoneet inspiroivista urapoluistaan teknologisten muutosten ytimessä.

Maataloudesta robotiikkaan, ilmailu- ja avaruustekniikkaan tai lääketeollisuuteen, heidän todistustensa monimuotoisuus korostaa Insinöörin jännittävää tehtävää: keksimällä ja rakentamalla huomisen maailmaa.

Julkaisussa omaa uratarinaansa avaa Tuomi Tähtinen, joka työskentelee Kotkassa Team Leaderina ja suunnittelijana putkistosuunnittelun parissa. ”Jokapäiväisessä toiminnassani suhtaudun aina vakavasti ekologiaan ja ympäristöön. Teknologiat, joiden parissa työskentelen tällä alalla, ovat hyvin innovatiivisia”, Tähtinen kertoo.

Lue Tuomin ja muiden naisten urapoluista portfoliosta: Tales of Women Engineers: Innovation as a Leitmotif Onko aika ottaa uusi askel urallasi? Näet kaikki avoimet työpaikkamme täältä. Seuraa  tuoreimpia kuulumisiamme LinkedInissä. Lisäksi löydät meidät Instagramista @alten.finland, sekä Facebookista.