Liiketoimintapäällikkö

Liiketoimintapäällikkö, sinä olet tulevaisuuden päällikkö! Tule mukaan taloon, joka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia

ALTENin liiketoimintapäällikkönä toimiminen tarkoittaa haasteiden vastaanottamista ja nopeaa etenemistä kunnianhimosi ansiosta, monialaisten tiimien johtamista ja yhdistämistä sekä itsesi ylittämistä päivittäin, jotta saavutat tavoitteesi erinomaisesti.
Olemme vakuuttuneita siitä, että sinä itse olet liikkeellepaneva voima ammatillisessa kehityksessäsi ja urasi rakentamisessa johtotehtävissä.

ALTENille tuleminen tarkoittaa tulemista taloon, joka kehittyy jatkuvasti. Arvostamme lahjakkaiden työntekijöiden taitoja ja annamme heille mielellämme vastuuta. Olemme myös sitoutuneet kouluttamaan sinua varmistaaksemme suorituskykysi ja varustaaksemme sinut tarvittavilla työkaluilla, jotta voit vastata markkinoiden muutoksiin ja kehitykseen.

95%

konsernijohtajista on entisiä liiketoimintapäällikköjä

+25

liiketoimintapäällikköä Suomessa

Työntekijöidemme suosittelut

”ALTEN tarjoaa kansainvälisen työympäristön, hyvän työilmapiirin sekä vahvan yhdessä tekemisen meiningin. Tärkeää tukea työhösi saat coacheilta ja koko tiimiltäsi.”

Tomi | Helsinki
Head of Division

”Liiketoimintapäällikön roolissa on mahdollisuus syventää ymmärrystä teollisuuskentän ja uusimpien teknologioiden kehityksestä työskennellen samalla alan kärkiosaajien kanssa.”

Saara| Tampere
Liiketoimintapäällikkö

”Työhöni kuuluu uusien asiakkaiden hankinta sulautettujen järjestelmien saralla, uusien asiantuntijoiden rekrytointi ja asiantuntijatiimin kasvattaminen sekä esihenkilönä toimiminen.”

Niko | Helsinki
Kokenut liiketoimintapäällikkö

Mikä on liiketoimintapäällikön rooli? 

ALTENilla liiketoimintapäällikön rooliin kuuluu asiakassuhteiden luominen ja ylläpitäminen, asiakkaiden projektitarpeiden ymmärtäminen ja räätälöityjen ratkaisujen ehdottaminen. Liiketoimintapäällikkö on myös vastuussa projektien onnistuneeseen loppuun saattamiseen tarvittavien henkilöresurssien valvonnasta rekrytoimalla ja johtamalla konsultteja. Liiketoimintapäällikkö vastaa myös toimeksiantojen kannattavuuden ja asiakastyytyväisyyden varmistamisesta.

ALTEN tukee sinua urasi kaikissa vaiheissa

Hyvin suunniteltu perehdytys


Heti ensimmäisestä työpäivästäsi alkaen hyppäät mukaan onboarding-matkallemme oman esihenkilösi johdattamana. Perehdytyksessämme saat hyvän alun ALTEN-urallesi, tutustut ALTENin tarjoamiin mahdollisuuksiin ja pääset tutustumaan myös kollegoihisi Tervetuloa taloon -virtuaalitapahtumassamme. Esihenkilösi seuraa ensimmäisten kuukausien aikana asettumistasi uuteen tehtävään 1to1-keskusteluissa.

Ammattitaidon kehittäminen


Meillä työssäoppiminen on kokemuksemme mukaan paras osaamisen kehittäjä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa toimeksiannoissa ja oppimaan uutta – ja kun kaipaat vaihtelua, voit yhdessä esihenkilösi kanssa etsiä uusia, sinulle sopivia haasteita. Meillä tuetaan osaamisen ylläpitoa ja kehittämistä myös koulutusten avulla.

Kehittymismahdollisuudet


Säännöllinen yhteydenpito esihenkilösi kanssa varmistaa sen, että olet tyytyväinen työhösi ja että kehityt toivomaasi suuntaan. Lisäksi vuosittaisissa kehityskeskustelussa tarkastellaan onnistumisiasi, tavoitteitasi ja tehdään suunnitelma seuraavalle vuodelle. ALTEN-urallasi voit syventää asiantuntijuuttasi haluamallasi osaamisalueella, tai voit tähdätä esimerkiksi projektien vetovastuuseen. Meillä on mahdollista edetä myös tiiminvetäjäksi. Monipuolisia mahdollisuuksia avautuu jatkuvasti.

Koe kansainvälinen ALTEN!


Etsitkö haasteita? ALTEN tarjoaa loistavia uramahdollisuuksia. Mikäli haluat osallistua innovatiivisiin teknologisiin projekteihin, kehittää taitojasi ja tutustua uusiin asiantunteviin ihmisiin, tule töihin ALTENiin!

Työntekijämme toteuttavat maailmanlaajuisesti suuria projekteja merkittäville globaaleille asiakkaille. Kansainvälisen toiminnan osuus konsernin koko liiketoiminnasta on yli 60 %, ja määrä kasvaa.

Vetääkö ALTEN-kokemus sinua puoleensa?