Miksi valita ALTEN?

Tervetuloa ALTENiin, joka on johtava insinööri- ja IT-palvelujen tarjoaja

ALTEN koostuu 57 000 ammattilaisesta, jotka jakautuvat kolmeen ryhmään: Konsultit, joiden osuus työvoimasta on 88 %, business manager ja tukitoiminnot (henkilöstö-, rekrytointi-, talous-, lakiasiain-, osto- ja viestintätoiminnot jne.).

Konserni tukee 30 maassa asiakkaidensa kehitysstrategioita innovoinnin, T&K:n ja teknisten tietojärjestelmien alalla.

Oletko valmis ottamaan vastaan uusia haasteita ja liittymään motivoivaan tiimiin?

Enemmän kuin pelkkä työpaikka, tutustu ALTENin seikkailuun!

OTA VASTAAN TEKNOLOGISET HAASTEET

Inspiroiko Marsin tutkiminen, tulevaisuuden ohjaamo, autonominen ajoneuvo tai älykäs tietojenkäsittely sinua?

Nämä ovat vain muutamia niistä suuren mittakaavan projekteista, joihin konsulttejamme voidaan käyttää. He työskentelevät kymmenellä keskeisellä liiketoiminta-alueella eräiden maailman tunnetuimpien yritysten kanssa tukeakseen teollista muutosta päivittäin. Tätä liikettä tukee ALTENin innovaatio-osasto, joka tarjoaa asiakkaillemme omaperäisiä ja disruptiivisia teknologisia ratkaisuja.

NOPEUTA AMMATILLISTA KEHITYSTÄSI

Korottamalla kompetenssitasoasi.

Tulevaisuus meillä on täynnä mahdollisuuksia.

ALTEN on aloitushetkestäsi lähtien sitoutunut tarjoamaan sinulle työkaluja taitojesi kehittämiseen. Esimiehestä ja urajohtajasta koostuva tiimi seuraa tarkkaavaisesti tavoitteitasi. Sinua tuetaan halki koko urapolun, mikä takaa kehityksesi. Edistymisen lisäksi hyödyt yhdyskäytävistä kaikilla tasoilla ja kaikissa toiminnoissa. Voit myös kehittää osaamistasi ja henkilökohtaisia ominaisuuksiasi koulutusakatemioidemme ja erikoisohjelmiemme avulla.

LIITY MOTIVOIVAAN TIIMIIN

Kannustamme kokemusten jakamiseen arvon luomiseksi.

Koe stimuloiva ympäristö, jossa asiantuntemus kulkee käsi kädessä yhteistyön kanssa. Kehitä ammatillista verkostoasi, inspiroidu yhteisöistämme sekä jaa kykysi ja intohimosi. Voit osallistua konferensseihin, urheilu- ja/tai verkostoitumistapahtumiin ja moniin muihin aktiviteetteihin kollegoidesi kanssa.

TULE MUKAAN SITOUTUNEESEEN KONSERNIIN

Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua solidaarisuustoimiin.

Olemme vakuuttuneita siitä, että sosiaalinen vastuu kuuluu kaikille.

Käytämme asiantuntemustamme ekoinnovaatioiden edistämiseen, ja suunnittelijamme tekevät yhteistyötä projekteissa, jotka parantavat tulevaisuutta aktiivisesti. Etiikka- ja vaatimustenmukaisuuskäytäntömme takaa sinulle turvallisen ja rauhallisen työympäristön. Vastuullisena työnantajana olemme myös sitoutuneet tasa-arvoon, solidaarisuuteen ja osallisuuteen. Naisten kannustaminen tekniikan ja tieteen aloille on meille erityisen tärkeää. Olemme myös opiskelijoiden tukena yliopisto-opintojen alusta aina ensimmäisiin askeliin työpaikalla.

SUKELLA ALTEN-SEIKKAILUUN!

Valitse profiili, joka edustaa sinua parhaiten:

Vetääkö ALTEN-kokemus sinua puoleensa?