Tukitoiminnot

Tukitoiminnoissa olet konsernin kasvua edistävä kulmakivi! Päästä potentiaalisi valloilleen

ALTENille tukitoimintoihin tuleminen tarkoittaa merkityksellisten projektien parissa työskentelyä, henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun nopeuttamista sekä kehittymistä kannustavassa ympäristössä, jossa asiantuntemus kohtaa yhteistyön. ALTEN Finland on suuri tukitoimintojen tiimi, joka huolehtii päivittäisestä tuesta rekrytoinnin, taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja kaluston, osaamisen kehittämisen ja koulutusten, oston ja toimiston, lakiasioiden, viestinnän ja IT-tuen aloilla.

ALTENille tuleminen tarkoittaa liittymistä taloon, joka kehittyy jatkuvasti. Arvostamme lahjakkaiden työntekijöittemme taitoja ja annamme heille mielellämme vastuuta. Olemme myös sitoutuneet kouluttamaan sinua varmistaaksemme suorituskykysi ja varustaaksemme sinut tarvittavilla työkaluilla, jotta voit vastata markkinoiden muutoksiin ja kehitykseen.

25+

tukitoimintojen työntekijää

150+

urahaastattelua vuosittain

Tukitoimintojen työntekijöidemme kokemuksia

”HSEQ Manager vastaan ALTEN Finlandin laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmien kehittämisestä ja koordinoinnista. Pääsen vaikuttamaan työssäni tärkeisiin asioihin.”

Anna | Tampere
HSEQ Manager

”Työssäni parasta on sen sosiaalinen ulottuvuus. Pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin, työskentelemään eri sidosryhmien kanssa ja kehittämään asiantuntijarekrytointia yhdessä tiimini kanssa.”

Jani | Helsinki
Talent Acquisition Partner

”Tehtäväni Talent Development Partnerina koostuu monenlaisista HR-kehitystehtävistä, kuten erilaisten työsuhteen elinkaaren prosessien suunnittelu, kehittäminen ja ylläpito”

Jarita | Tampere
Talent Development Partner
ina

ALTEN tukee sinua urasi kaikissa vaiheissa

Hyvin suunniteltu perehdytys


Heti ensimmäisestä työpäivästäsi alkaen hyppäät mukaan onboarding-matkallemme oman esihenkilösi johdattamana. Perehdytyksessämme saat hyvän alun ALTEN-urallesi, tutustut ALTENin tarjoamiin mahdollisuuksiin ja pääset tutustumaan myös kollegoihisi Tervetuloa taloon -virtuaalitapahtumassamme. Esihenkilösi seuraa ensimmäisten kuukausien aikana asettumistasi uuteen tehtävään 1to1-keskusteluissa.

Ammattitaidon kehittäminen


Meillä työssäoppiminen on kokemuksemme mukaan paras osaamisen kehittäjä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa toimeksiannoissa ja oppimaan uutta – ja kun kaipaat vaihtelua, voit yhdessä esihenkilösi kanssa etsiä uusia, sinulle sopivia haasteita. Meillä tuetaan osaamisen ylläpitoa ja kehittämistä myös koulutusten avulla.

Kehittymismahdollisuudet


Säännöllinen yhteydenpito esihenkilösi kanssa varmistaa sen, että olet tyytyväinen työhösi ja että kehityt toivomaasi suuntaan. Lisäksi vuosittaisissa kehityskeskustelussa tarkastellaan onnistumisiasi, tavoitteitasi ja tehdään suunnitelma seuraavalle vuodelle. ALTEN-urallasi voit syventää asiantuntijuuttasi haluamallasi osaamisalueella, tai voit tähdätä esimerkiksi projektien vetovastuuseen. Meillä on mahdollista edetä myös tiiminvetäjäksi. Monipuolisia mahdollisuuksia avautuu jatkuvasti.

Koe kansainvälinen ALTEN!


Etsitkö haasteita? ALTEN tarjoaa loistavia uramahdollisuuksia. Mikäli haluat osallistua innovatiivisiin teknologisiin projekteihin, kehittää taitojasi ja tutustua uusiin asiantunteviin ihmisiin, tule töihin ALTENiin!

Työntekijämme toteuttavat maailmanlaajuisesti suuria projekteja merkittäville globaaleille asiakkaille. Kansainvälisen toiminnan osuus konsernin koko liiketoiminnasta on yli 60 %, ja määrä kasvaa.

Vetääkö ALTEN-kokemus sinua puoleensa?