Tule ALTENille

Tervetuloa ALTENille, suunnittelu- ja IT-palveluiden johtajalle

ALTENilla on yli 57 000 työntekijää, jotka jakautuvat konsultteihin, joiden osuus työvoimastamme on 88 prosenttia, liiketoimintajohtajiin ja tukitoimintoihin (henkilöstöhallinto, rekrytointi, taloushallinto, lakiasiat, hankinta, viestintä jne.).

Yli 30 maassa toimiva konsernimme tukee asiakkaidemme kehitysstrategioita innovaatioiden, tutkimuksen ja tuotekehityksen sekä teknologisten tietojärjestelmien aloilla.

Oletko valmis ottamaan haasteita vastaan ja liittymään motivoivaan tiimiin?
Tutustu ALTEN-seikkailuun, se on enemmän kuin pelkkä työ!

Profiilisi

ALTEN kutsuu sinut osallistumaan innovatiivisimpiin projekteihin henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen sopivassa ympäristössä.

Kykymme

ALTEN tukee sinua urasi kaikissa vaiheissa

Hyvin suunniteltu perehdytys


Heti ensimmäisestä työpäivästäsi alkaen hyppäät mukaan onboarding-matkallemme oman esihenkilösi johdattamana. Perehdytyksessämme saat hyvän alun ALTEN-urallesi, tutustut ALTENin tarjoamiin mahdollisuuksiin ja pääset tutustumaan myös kollegoihisi Tervetuloa taloon -virtuaalitapahtumassamme. Esihenkilösi seuraa ensimmäisten kuukausien aikana asettumistasi uuteen tehtävään 1to1-keskusteluissa.

Ammattitaidon kehittäminen


Meillä työssäoppiminen on kokemuksemme mukaan paras osaamisen kehittäjä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa toimeksiannoissa ja oppimaan uutta – ja kun kaipaat vaihtelua, voit yhdessä esihenkilösi kanssa etsiä uusia, sinulle sopivia haasteita. Meillä tuetaan osaamisen ylläpitoa ja kehittämistä myös koulutusten avulla.

Kehittymismahdollisuudet


Säännöllinen yhteydenpito esihenkilösi kanssa varmistaa sen, että olet tyytyväinen työhösi ja että kehityt toivomaasi suuntaan. Lisäksi vuosittaisissa kehityskeskustelussa tarkastellaan onnistumisiasi, tavoitteitasi ja tehdään suunnitelma seuraavalle vuodelle. ALTEN-urallasi voit syventää asiantuntijuuttasi haluamallasi osaamisalueella, tai voit tähdätä esimerkiksi projektien vetovastuuseen. Meillä on mahdollista edetä myös tiiminvetäjäksi. Monipuolisia mahdollisuuksia avautuu jatkuvasti.

Koe kansainvälinen ALTEN!


Etsitkö haasteita? ALTEN tarjoaa loistavia uramahdollisuuksia. Mikäli haluat osallistua innovatiivisiin teknologisiin projekteihin, kehittää taitojasi ja tutustua uusiin asiantunteviin ihmisiin, tule töihin ALTENiin!

Työntekijämme toteuttavat maailmanlaajuisesti suuria projekteja merkittäville globaaleille asiakkaille. Kansainvälisen toiminnan osuus konsernin koko liiketoiminnasta on yli 60 %, ja määrä kasvaa.

Vetääkö ALTEN-kokemus sinua puoleensa?