ALTEN Nordics kasvaa – Uudeksi nimeksi ALTEN Northern

Aiemmin Ruotsin ja Suomen kattaneeseen ALTEN Nordicsiin liittyy 1.1.2019 Sveitsin toimisto, ja sen seurauksena ALTEN Nordics saa uuden nimen ALTEN Northern. ALTEN Northernilla on 2900 työntekijää.

Aiemmin Nordicsin aluejohtajana toiminut David Ljungström on nimitetty Northern-alueen aluejohtajaksi ja varatoimitusjohtajaksi, yhtenä johtokunnan ensimmäisistä ei-ranskalaisista.

”Uudelleenjärjestelyn ansiosta ALTEN-ryhmän alueet erottuvat helpommin toisistaan, mikä helpottaa osaamisen liikkumista maiden välillä. Tämän ansiosta sinulla on työntekijänä paremmat mahdollisuudet tähdätä kansainväliseen uraan. Suuri määrä ALTENin asiakkaita operoi sekä Suomessa, Ruotsissa että Sveitsissä, kuten ABB, Bombardier ja sveitsiläispankki Swiss Re.” – David Ljungström

Pauline Granger aloitti hiljattain ALTEN Switzerlandin toimitusjohtajana. Hänellä on takanaan vaikuttava seitsenvuotinen ura ALTENilla ja kokemusta monista eri maista ja kulttuureista. Hän aloitti ALTEN Spainin palveluksessa Experienced Business Managerina ja siirtyi muutaman vuoden kuluttua kehittämään XDIN USA:n liiketoimintaa. Parin haasteellisen mutta hauskan vuoden jälkeen hänelle avautui tilaisuus johtaa ALTEN Switzerlandin kehitystä.

Voit lukea lisää Pauline Grangerista, uudelleenorganisaation merkityksestä Ruotsin ja Sveitsin väliselle yhteistyölle, ja Paulinen vinkit siihen, mitä pitäisi pohtia jos harkitsee kansainvälistä uraa Sveitsissä.

Mitä uudelleenorganisaatio merkitsee ALTEN Switzerlandille?


ALTEN Sweden ja ALTEN Finland ovat hyvin johdettuja yrityksiä, joilla on takanaan pitkä historia ja monta menestystarinaa! ALTEN Switzerland sen sijaan on vasta vähitellen jättämässä ”startup-vaiheen” taakseen. Uskon, että meillä on paljon opittavaa ruotsalaisilta ja suomalaisilta kollegoiltamme. Meille avautuu myös uusia mahdollisuuksia osaamisen jakamisessa maiden välillä, ja ALTENin työntekijöiden on helpompi luoda kansainvälistä uraa.

Odotan innokkaasti yhteistyötä entisen Nordic-alueen kanssa ja olen ylpeä siitä, että ALTEN Switzerland kuuluu nyt samaan perheeseen.

Millaisia jännittäviä projekteja Sveitsissä on tarjolla?
Sveitsin markkina-aluetta leimaa korkea teknologia ja laatu sekä keskittyminen innovaatioon. Me toimitamme high-tech –osaajia ja projektinhallintaa yli 60 asiakkaalle.
ALTEN Switzerland koostuu kolmesta divisioonasta: TECHNOS, Life Sciences ja IT. Insinöörimme ottavat osaa haasteellisiin projekteihin monilla aloilla, kuten farmasia, bioteknologia ja lääketieteelliset laitteet; ilmailu (Private Jet), raideliikenne, erityiskoneet, yksityinen pankkitoiminta, vakuutustoiminta, verkkoliikenne ja jopa asevoimat! Toimitamme johtavaa teknistä osaamista sekä konsultointina että projekteina. Toivotamme tervetulleiksi kaikki Sveitsistä kiinnostuneet insinöörit!

Miksi harkita työskentelyä Sveitsissä?
Vaikka Sveitsi on pieni maa, siellä on mahdollisuus työskennellä kulttuuriympäristössä yhdessä kansainvälisten tekijöiden kanssa. Paitsi että Sveitsi on korkean teknologia maa, se on myös erittäin mukava maa asua: gondolihissejä löydät puolen tunnin ajomatkan päästä, voit nauttia hyvää sveitsiläis-italialaista ruokaa Lugano-järvellä tai purjehtia Genevenjärvellä, joka on Keski-Euroopan suurin järvi. Sveitsissä kaikki on lähellä, mutta samalla täällä voi nauttia moninaisesta kielestä ja kulttuurista, ruoasta ja elämäntavasta. Sveitsin monipuolisten mahdollisuuksien lisäksi olet aivan Euroopan keskellä: Ranskaan, Italiaan ja Saksaan on lyhyt matka ja pääset viikonloppulomalle ilman lentokoneita. Täällä on mahtavaa, koskaan ei tylsisty!