ALTEN Teknologia 23 -tapahtumassa 7.–9. marraskuuta

,

ALTEN osallistuu Teknologia 23 -tapahtumaan, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7–9.11.2023.

Teknologia 23 –tapahtuma on pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma, joka esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon ja energian ratkaisuihin. Tapahtuma kokoaa yhteen kolmen päivän aikana teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät.

ALTENin osastolla voit tutustua tarkemmin monipuoliseen suunnittelu- ja IT-palvelutarjontaamme – erityisesti teollisuuden, mutta myös muiden yksityisten alojen ja julkishallinnon tarpeisiin.

Tapahtuman ensimmäinen päivä (7. marraskuuta) on Tulevaisuuden opiskelijoiden työnantajapäivä. Päivän aikana ALTENin rekrytoijat ovat myös saatavilla osastolla. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja kerromme mahdollisuuksista työskennellä ALTENilla tekniikan, tietotekniikan ja liiketoiminnan aloilla.

Milloin?
7–9.11.2023

Missä?
Helsingin Messukeskus
Tulo-ohjeet

ALTEN-osasto?
6h69

Ohjelma?
Tutustu kolmen päivän ohjelmaan tästä

Lue lisää tapahtumasta ja rekisteröidy maksutta mukaan https://teknologia.messukeskus.com/