ALTEN goes Aalto Talent Expo 2022

ALTEN goes Aalto Talent Expo
,

Aalto Talent Expo -rekrytointi- ja kontaktointimessut järjestetään Otahallissa torstaina 10.11.2022. Virtuaalista messuohjelmaa on tarjolla 8-9.11.2022 erilaisten klinikoiden muodossa.

Aalto-yliopiston järjestämä tapahtuma tarjoaa opiskelijoille erinomaisen tilaisuuden kartoittaa uramahdollisuuksia, tutustua työnantajiin ja niiden toimintaan sekä luoda kontakteja ja verkostoitua. Tapahtumasta voi löytää niin työpaikan, opinnäytetyön aiheen kuin harjoittelupaikankin. Lisäksi osallistuja pääsee hiomaan työelämätaitojaan kattavan oheisohjelman puitteissa. ALTEN Finland on mukana messuilla sekä virtuaalisesti, että ihan livenä, osastolla B092!

Virtuaalisesti järjestävillä CV- ja LinkedIn-klinikoilla sekä pikamentorointi-tapaamisissa pääset jututtamaan asiantuntijoitamme sekä suunnittelupalveluiden että ohjelmistokehityksen parissa. Tapaamisilla saat hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun sekä sparrausta urapohdintoihisi. Torstaina Otahallissa tapaat Business Managerimme sekä Talent Acquisition Partnerimme, valmiina vastaamaan haastavimpiinkin kysymyksiisi. Poikkea siis käymään osastollamme, ja tule kuulemaan mahdollisuuksistasi jotka odottavat sinua ALTENilla. Nähdään messuilla Espoossa!


Ota varaslähtö ja tutustu tarjolla oleviin asiantuntijatehtäviimme jo nyt! Näet kaikki avoimet työpaikkamme täältä. Seuraa tuoreimpia kuulumisiamme LinkedInissä. Lisäksi löydät meidät Instagramista ja Facebookista.