Uusi lupauksemme: ”Building Tomorrow’s World Today” 

,

Teknologiaosaajien rooli tämän päivän yhteiskunnassa on merkittävämpi kuin koskaan. Uuden lupauksemme myötä haluamme osoittaa sitoutumisemme huomisen maailman rakentamiselle jo tänään, ja näin reflektoida keitä olemme ja mitä haluamme saavuttaa:

« Tämä vahvistaa visiotamme. Meitä yhdistävät korkea standardi, tekemisen palo, ketteryys ja kunnianhimo. Hyödynnämme kokemustamme ja asiantuntemustamme sekä ympäristöön ja sosiaaliseen tekemiseen liittyviä sitoumuksiamme niin, että ne tukevat asiakkaidemme ja kumppaneidemme teknologista kehitystä kestävällä tavalla. »

Sandrine Antignat, viestintäjohtaja

OLEMME RAKENTAJIA

Maailman johtavana insinööri- ja IT-palveluiden tarjoajana tuemme yrityksiä niiden teknologisessa ja kestävän kehityksen muutoksessa. 54 000 työntekijäämme yli 30 maassa palvelevat kaikkia teollisuuden ja IT-palvelujen aloja.

Me ALTENilla olemme vakuuttuneita siitä, että insinöörit ovat arkkitehtejä, jotka rakentavat huomisen maailmaa jo tänään.

OLEMME KONSULTTEJA
& YRITTÄJIÄ


Edistämme insinööriyden ja yrittäjyyden kaksoiskulttuuria kaikilta osin. Meitä ohjaavat liiketoimintamme taloudellinen suorituskyky sekä toimintamme sosiaaliset-, yhteiskunnalliset -ja ympäristövaikutukset. Olemme sekä vakaa toimija, jolla on suuren ja luotettavan konsernin tuki takanaan että ketterä toimija, kuten start-upit.

Me ALTENilla hyödynnämme kasvavaa osaamistamme vahvistaakseen osaamistamme.

MEILLÄ KAIKKI ON MAHDOLLISTA

Uskomme, että innovaatioilla on merkitystä ainoastaan, jos niillä on myönteinen vaikutus pidemmällä aikavälillä ja jos niillä on vaikutusta ihmisiin. Investoimme tutkimus- ja innovaatioohjelmiin ollaksemme aina askeleen edellä. Olemme sitoutuneet vaikuttamaan myönteisesti kumppaniyritystemme tulevaisuuteen ja työntekijöidemme urakehityksiin sekä yhteiskunnallisiin haasteisiin ja ympäristöhaasteisiin.

OLEMME YRITYS, JOKA AJATTELEE TULEVAISUUTTA JO TÄNÄÄN 

Työskentelemme suurille yrityksille teknologisen innovaation ja digitaalisen muutoksen ytimessä. Olemme vakuuttuneita siitä, että niin lentokoneen sydämessä, sairaalapotilaan sydämessä kuin yhteiskunnan sydämessäkin teknologia mahdollistaa paremman tulevaisuuden.

Meillä ALTENilla on myönteinen vaikutus tulevaisuuteen.

Olemme omistautuneiden koti.
Olemme oppimisen ja kasvun koti. 
Olemme loputtomien mahdollisuuksien koti.
Olemme koti niille, jotka rakentavat huomisen maailmaa tänään.

Oletko valmis rakentamaan huomisen maailmaa jo tänään? Tule ALTENille!