ALTEN Alihankinta-tapahtumassa Tampereella 26.–28. syyskuuta

ALTEN osallistuu perinteisesti Alihankinta-messuille, jotka järjestetään Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 26.–28. syyskuuta 2023.

Alihankinta on teollisuuden ammattilaisten kohtaamispaikka. Se esittelee eri teollisuuden aloja, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma tarjoaa kolmessa päivässä läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Alan ykköstapahtumassa kohtaavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät.

Alihankinta-messujen ”Globally Local” -teeman mukaisesti ALTEN palvelee globaalisti, mutta lähellä: Suomessa 13 toimipisteessä 600 työntekijän voimin ja globaalisti 30 maassa, joissa työntekijöitä on yli 54 000.

Tervetuloa tapaamaan meitä osastolle C 304! Osastolla vastaamme kysymyksiin ja kerromme tarjoamistamme asiantuntijapalveluista, sisältäen tekniikanalan ja IT:n suunnittelu-, kehitys-, projekti- ja muut konsultointipalvelut.

Lue lisää tapahtumasta: https://www.alihankinta.fi/fi/

Lue Vesa Sokan blogi siitä, miten ALTENin globaali verkosto helpottaa osaamispulaan Suomessa