Turussa ja Oulussa uusiin tiloihin

Turussa ja Oulussa uusiin tiloihin

ALTENin toimistot ovat siirtyneet uusiin tiloihin Turussa ja Oulussa. Muuton myötä ALTEN löytyy Turussa Kupittaalta TriviumCitystä. Oulussa uudet toimitilat löytyvät Linnainmaalta, Technopoliksesta.

Oulussa toimiston muutto uusiin tiloihin on ollut pitkään odotettu askel. Muutto Technopolikseen tuo ALTENin lähelle muita alan yrityksiä, sekä korkeakouluja. – Yksi tärkeimmistä tavoitteista muutolle Oulussa oli löytää nykypäiväiset, viihtyisät tilat, jotka kestävät aikaa ja kasvua, kertoo Matti Jääskeläinen , Head of Division North. – Linnainmaalla olemme lähellä oppilaitoksia, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. ALTENin toiminnasta Oulussa vastaa Coaching Business Manager Ville Laakso .

Turussa päästiin muuttamaan väliaikatiloista vakituisiin toimitiloihin remontin valmistuttua alkusyksystä. – Turun toimipisteen kasvu on ollut hyvin vahvaa ja odotettua nopeampaa. Nykyisillä toimitiloilla pyritään vastaamaan ALTENin kasvuun Turussa, ja varmistamaan kasvun vaivattomuus jatkossakin, avaa Turun toiminnasta vastaava Jarkko Rissanen , Coaching Business Manager. Myynnin ja rekrytoinnin saralla Turussa palvelee Business Manager  Eemeli Kontto .

Kiinnostaisiko ura teknologian parissa Oulussa tai Turussa? Oletko uusia suunnitelmia etsivä mekaniikkasuunnittelun, laitossähkösuunnittelun tai esimerkiksi rakennesuunnittelun asiantuntija? Meillä on sinulle työpiste valmiina! Tutustu avoimiin tehtäviimme ja hae jo tänään! Ovemme ovat aina avoinna uudelle osaamiselle, joten voit jättää meille myös avoimen hakemuksen , vaikka CV:si ei haussa olevia paikkoja vastaisikaan.


Seuraa tuoreimpia kuulumisiamme LinkedInissä. Lisäksi löydät meidät Instagramista, sekä Facebookista.