ALTEN Aalto Talent Expossa 2. marraskuuta

,

ALTEN osallistuu Aalto-yliopiston järjestämään Aalto Talent Expo -rekrytointi tapahtumaan, joka järjestetään Otaniemessä, Espoossa torstaina 2.11.2023. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda yhteen korkeakouluopiskelijat ja kiinnostavat työnantajat laaja-alaisesti.

Tule tapaamaan meitä osastollemme B017 ja kysy, mitä teemme! Vastaamme kysymyksiin ja avaamme toimintaamme. Kerromme mahdollisuuksista työllistyä ALTENin mitä monilukuisimpiin korkeakoulutettujen työtehtäviin tekniikan, IT:n, taiteen ja kaupan aloilla.

ALTEN tarjoaa asiantuntijapalveluita, joihin lukeutuvat tekniikanalan ja IT:n suunnittelu-, kehitys-, projekti- ja muut konsultointipalvelut.

Milloin?
2.11.2023, klo 11:00–17:00

Missä?
Otahalli
Otaniemi, Espoo

ALTEN-osasto, B017
Sisäänkäynnin luona, oikealla.

Lue lisää tapahtumasta https://www.aalto.fi/fi/tapahtumat/aalto-talent-expo-2023