One Global Solution – Uuden ajan lähestymistapa kestävään liiketoimintaan

One Global Solution

Suomi tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Tämä edellyttää nopeampia päästövähennyksiä kaikilla sektoreilla ja hiilinielujemme vahvistamista. One Global Solution on organisaatioiden kumppani kasvun matkalla kohti kestävää tulevaisuutta.

One Global Solution on datan hyödyntämiseen ja insinöörisuunnitteluun kytkeytyvä kehittämiskonsepti, jonka tarkoitus on luoda yhden pysäkin ratkaisu organisaatioille, jotka tavoittelevat kestävyyttä. Vuonna 2020 perustettu konsepti syntyi ALTEN Groupin ostettua monikansallisen Data & Analytiikka palveluita tarjoavan johdon konsultointitoimisto SDG Groupin .

SDG Group on yli 30 toimintavuoden aikana johtanut lukuisia konsultointiprojekteja sekä kehittänyt innovatiivisen Data-First konseptin, joka tarjoaa kehittyneitä ratkaisuja organisaatioiden Data & Analytiikka vaatimuksiin. Nykyään SDG Groupin yli 1100 asiantuntijaa työskentelee rinnakkain yli 500 asiakkaan kanssa noin 30 maassa.

Ratkaisu, jossa insinöörisuunnittelu, data & analytiikka ja kestävä kehitys kohtaavat

Yhdessä ALTEN Group ja SDG Group ovat kansainvälisesti lisänneet panostuksia tukeakseen asiakkaiden kestävän kehityksen mukaisen liiketoiminnan rakentamista. Teemme yhteistyötä kansainvälisesti johtavien vastuullisuusasiantuntijoiden kanssa ja sidomme vastuullisuuskäytännöt saumattomasti jokaiseen palveluratkaisuun. One Global Solution parantaa siis liiketoiminnan suorituskykyä ottaen samalla huomioon toimintaympäristön muutokset. Ratkaisullamme luomme uutta liiketoiminnan arvoa ja kilpailuetua edistämällä ketteryyttä sekä tieteidenvälistä yhteistyötä.

Vaatimukset kestävän kehityksen suhteen ovat kasvaneet nopeasti ja asiasta puhumisesta on siirrytty tekoihin. Monessa organisaatiossa vastuullisuustyö on asettunut yritysstrategian ytimeen, jota pitkäjänteisesti ja harkitusti ajetaan eteenpäin. Organisaatioiden motivaatio vastuullisuutta kohtaan on myös muuttunut. Tänä päivänä motivaatiota ei aja vain brändi-imago tai hyvä tahto, vaan vastuullisuuden todetaan suoraan vaikuttavan mm. kilpailuetuun, pitkän ajan kustannussäästöihin, arvoketjuun ja riskienhallintaan. Kestävyysraportointia koskevan direktiivin myötä myös raportointivaatimukset koskevat yhä useampaa yritystä, mikä rohkaisee kehittämään työn mitattavuutta ja seurantaa.

Vastuullisuustyön monitahoisuus tuo mukanaan haasteita, mutta myös innovatiivisia oivalluksia, minkä vuoksi vastuullisuus on ennen kaikkea yhteistyötä eri asiantuntijoiden välillä.

Saavutamme tuloksia kestävän kehityksen kaikilla osa-alueilla

One Global Solution perustuu yksinomaan tulosten saavuttamiseen ja yhteistyöhön, joka kehittyy asiantuntijatehtävästä pitkäaikaiseksi kumppanuudeksi. Vuosikymmenten kokemus ja lukuisat projektit takaavat toimialasta riippumattoman kyvykkyyden erinomaisuuteen sekä mahdollisuuden jalostaa kestävää kehitystä kaikilla osa-alueilla. Viime aikoina projektimme ovat tarttuneet vastuullisuusteemoihin mm. ympäristötekniikan, vastuullisuusanalytiikan, tiedonhallinnan, vastuullisuusstrategian, optimointi- ja tulosjohtamisen, kouluttamisen ja raportoinnin kautta.

Vastuullisuus lähtee yhteistyöstä. Ota meihin yhteyttä! Onko aika ottaa uusi askel urallasi? Näet kaikki avoimet työpaikkamme täältä. Seuraa tuoreimpia kuulumisiamme LinkedInissä. Lisäksi löydät meidät Instagramista, sekä Facebookista.