EPLAN-ohjelmistokoulutuksen kautta uudelle sähköiselle uralle

EPLAN-suunnitteluohjelmisto on ottanut hyvin jalansijaa asiakkaidemme projektien päätyökaluna ja se tulee olemaan myös tulevaisuudessa yksi tärkeimmistä työkaluista sähkösuunnittelun saralla. Me haluamme tarjota asiakkaillemme alan tuoreinta osaamista käyttöönsä ja pitää lupauksemme asiantuntijoidemme työn korkeasta laadusta. Potentiaalisten suunnittelijoiden kouluttaminen EPLAN-suunnitteluohjelmiston osaajiksi on yksi tärkeä osa tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Tarjoamme nyt mahdollisuuden työllistyä ALTENille vakituiseen sähkösuunnittelijan työsuhteeseen Tampereelle. Työsuhteen alkuun järjestämme sinulle noin viikon mittaisen palkallisen perehdytyksen EPLAN-suunnitteluohjelmiston saloihin ja sen jälkeen pääset suoraan aloittamaan työt asiakkaamme projektin parissa. Koulutus järjestetään toimistollamme Tampereella ja työtehtäviin siirtyminen tapahtuu heti alkuvuodesta 2022. Koulutuksen aikana sinulle opetetaan ohjelmiston käyttöä oman kokeneemman konsulttimme sekä ulkoisen palveluntarjoajan toimesta. Opetuskielenä on suomi, joskin työssäsi saatat tarvita myös englantia.

Lue lisää  koulutuksesta ja avoimesta tehtävästämme!