ALTEN Finland löytyy jatkossa myös Suomen Turusta

ALTEN Finland löytyy jatkossa myös Suomen Turusta! Työskentelemme siellä Suomen suurimpien teollisuudenalan toimijoiden kanssa.

Kuinka sitten päädyimme avaamaan toimipisteen Turkuun, Matti Jääskeläinen, Turun toimipisteen yksikönjohtaja? – ALTENin osaamisen ja palveluiden kysyntä tuli asiakkaiden suunnalta ja täällä oli tarve paikalliselle osaamiselle ja yhteistyölle. ALTEN on jo asiakkaillemme tuttu toimija, mutta tätä ennen ei vielä Turun suunnalla.

Miltä tulevaisuus Turun alueella näyttää, minkälaisia odotuksia ALTEN Finlandilla on? – Tämä on tietenkin haastava hetki, mutta Turun kehittyvä teknologiaympäristö tarjoaa erinomaiset kasvun mahdollisuudet. Alueella on paljon isoja ja pieniä teknologiayrityksiä, jotka ovat alansa huippuja. Odotukset ovat korkealla ja uskon, että Turusta tulee hieno lisä ALTENin kasvaviin toimipaikkoihin. Tulemme toimimaan tulevaisuudessa monella eri sektorilla tällä alueella.

Kiinnostuitko? Etsimme Turkuun tällä hetkellä ensisijaisesti tuotekehityksen osaajia mekaniikkasuunnittelussa, mutta myös muiden alojen ammattilaisia haetaan jatkuvasti. Katso avoimet paikkamme https://www.alten.fi/#hae-meille tai jätä avoin hakemuksesi. Nähdään ALTENilla!

Lisätietoja:

Matti Jääskeläinen, yksikönjohtaja
p. +358 40 660 5140
@ matti.jaaskelainen@alten.fi