ALTEN Groupin tulos S1

ALTENin orgaaninen kasvu jatkuu erittäin vahvana.

ALTENin kasvuvauhti on edelleen erittäin vahva, erityisesti orgaanisesti mitattuna (+19,8 %). Kaikki liiketoiminta-alueet ovat kasvussa, erityisesti rahoitus- ja korkea-asteen koulutus, elektroniikka, siviili-ilmailu ja autoteollisuus.

Näkymä vuodelle 2022

Vuoden 2022 alkupuolisko noudattelee vuoden 2021 kehitystä. Liiketoiminnan odotetaan kasvavan vuoden 2022 jälkipuoliskolla riippuen terveystoimien, geopolitiikan ja makrotalouden kehityksestä, jotka kaikki ovat hyvin epävakaita ympäristöjä.
Vastaavien olosuhteiden vallitessa ALTENin pitäisi vuoden 2022 toisella puoliskolla saavuttaa tyydyttävä orgaaninen kasvu, joka ylittää suurelta osin 10 %.

Lue koko lehdistötiedote tästä. Onko aika ottaa uusi askel urallasi? Näet kaikki avoimet työpaikkamme täältä. Seuraa tuoreimpia kuulumisiamme LinkedInissä. Lisäksi löydät meidät Instagramista, sekä Facebookista.