Data-analytiikkaan perustuvaa vastuullisuutta: SDG Group Suomeen

One Global Solution
,

ALTEN Groupin omistama Data & Analytiikka -alan konsulttitoimisto SDG Group laajenee Suomeen. SDG Group liittyi osaksi ALTEN Groupia vuoden 2020 lopussa, mistä lähtien yritykset ovat yhdessä kehittäneet toiminnallisia ja kaupallisia synergiaetuja. Yli 1400 työntekijän SDG Groupilla on johtava näkemys datan, business analytiikan (BI), tekoälyn (AI) ja digitaalisen strategia- ja designtyön toimittamisesta asiakkaille.

Haluamme yhdessä tukea yrityksiä kestävän liiketoiminnan rakentamisessa ja siten kiihdyttää siirtymistä kohti kestävää yhteiskuntaa. Vastauksena merkittävien vastuullisuustoimien kasvavaan tarpeeseen, luotiin One Global Solution yhdessä ALTEN Groupin, SDG Group in ja Green Diamond Solution in kumppanuuden seurauksena. One Global Solution tarjoaa asiakkaille yhden pysäkin lähestymistavan ajankohtaisiin kestävän kehityksen ratkaisuihin suunnittelun, datan ja analytiikan sekä konsultointipalveluiden kautta. Yhdessä nämä kolme yritystä yhdistää vuosikymmenten kokemuksen ja tuhannet projektit maailmanlaajuisesti.

Mahdollistamme poikkitieteelliset projektit ja laajan kirjon ajankohtaisia palveluita osana insinööri- ja IT-asiantuntijapalvelutaloamme, ja kasvatamme jatkuvasti kyvykkyyksiämme. Teemu Virtanen, ALTEN Finland Oy:n toimitusjohtaja, sanoo, että ”data ja vastuullisuus ovat löytäneet paikkansa niin lähellä yritysstrategian ydintä, ettei kumpaakaan voi jättää huomiotta. Yhdistämällä nämä saumattomasti osaksi jo olemassa olevaa palvelupalettiamme pystymme vapauttamaan uutta liiketoiminnallista arvoa asiakkaillemme”.

Gartner on myöntänyt SDG Groupille kunniamaininnan D&A palvelutarjoajien markkinassa vuoden 2022 Magic Quadrantissa. Onko aika ottaa uusi askel urallasi? Näet kaikki avoimet työpaikkamme täältä. Seuraa tuoreimpia kuulumisiamme LinkedInissä. Lisäksi löydät meidät Instagramista, sekä Facebookista.