Tales of Women Engineers – Naisinsinöörinä teknologia-alalla

Naisten asema teollisuudessa on todellinen yhteiskunnallinen ongelma. ALTEN on aina ollut sitoutunut lisäämään naisten määrää insinööriammateissa ja integroimaan nuoria työelämään. Siksi haluamme lisätä tietoisuutta ja madaltaa naisten kynnystä hakeutua tekniselle ja tieteelliselle alalle. ALTENin Tales of Women Engineers -portfoliossa esitellään kansainvälisten asiantuntijoidemme monipuolisia kokemuksia insinöörin työstä, ja ravistellaan ennakkoluuloja.

Vuodesta 2017 lähtien konserni on haastatellut vuosittain naisinsinöörikonsulttejansa Ranskassa ja ulkomailla. Haastatteluilla on ollut kolme tavoitetta: tuoda esiin haastateltujen naisten urapolku ja heidän asiantuntemuksensa, rohkaista naisia hakeutumaan insinöörin ammatteihin sekä lisätä teknologia-alan tietoisuutta yhteiskunnassa laajemminkin. Tänäkin vuonna siis kymmenen työntekijäämme tarjoaa meille näkymän mahdollisuuksiin robotiikan, televiestinnän, rahoituksen, energian, rautateiden, autoteollisuuden, ilmailun ja avaruuden aloilla!

Tutustu julkaisuun: Tales of Women Engineers Portfolio n°5 2021 Onko aika ottaa uusi askel urallasi? Näet kaikki avoimet työpaikkamme täältä. Seuraa  tuoreimpia kuulumisiamme LinkedInissä. Lisäksi löydät meidät Instagramista @alten.finland, sekä Facebookista.