ALTEN Groupin vuoden 2021 tulos

ALTEN Group's results Q1 2022 continue the upward trend started last year. The sectors are in active growth after the pandemic.

Terveyskriisin vaikutusten leimaaman vuoden 2020 jälkeen ALTEN-konsernin liiketoiminta elpyi voimakkaasti vuonna 2021. Liikevaihto kasvoi 25,4 prosenttia 2,925 miljardiin euroon.

ALTEN Groupin vuoden 2021 tulos vastasi kasvusuuntaisesti päättyneen vuoden odotuksia. Kaikilla liiketoiminta-alueilla oli nähtävissä vahvaa kasvua koronapandemian suurimpien vaikutusten laantumisen myötä. Vuoden 2022 alku on samansuuntainen kuin vuoden 2021 jälkipuoliskolla.

Lue koko lehdistötiedote .

Lisää tietoa ALTEN Groupin talousuutisista löydät osoitteesta www.alten.com. Onko aika ottaa uusi askel urallasi? Näet kaikki avoimet työpaikkamme täältä. Seuraa  tuoreimpia kuulumisiamme LinkedInissä. Lisäksi löydät meidät Instagramista @alten.finland, sekä Facebookista.