Turun toimipiste uusissa tiloissa

ALTENin Turun toimipiste on muuttanut uusiin tiloihin ElectroCity Werstaaseen.

Turun toimipiste on muuttanut uusiin toimistotiloihin Kupittaalla. ALTENin toiminta Turussa on viimeisen puolentoista vuoden aikana kasvanut positiivisesti. Toimitilojen käytyä pieniksi, oli aika etsiä uudet tilat jotka takaavat mahdollisuuden kasvulle myös tulevaisuudessa.

Väliaikainen ratkaisu lisätilan tarpeelle löytyi ElectroCity Werstaasta. Syksyllä 2022 Turun toimisto siirtyy syksyn aikana valmistuviin toimitiloihin, jotka mahdollistavat nykyaikaiset olosuhteet sekä mahdollisuuden ALTENin toiminnan kasvamiselle jatkossakin.

Kun ALTEN aloitti toimintansa Turussa syksyllä 2020, kommentoi tuolloinen yksikönjohtaja, nykyinen Head of Division North, Matti Jääskeläinen : ”Turun kehittyvä teknologiaympäristö tarjoaa erinomaiset kasvun mahdollisuudet. Alueella on paljon isoja ja pieniä teknologiayrityksiä, jotka ovat alansa huippuja. Odotukset ovat korkealla ja uskon, että Turusta tulee hieno lisä ALTENin kasvaviin toimipaikkoihin.” Voidaankin siis todeta että odotukset ovat ensimmäisen puolentoista toimintavuoden osalta täyttyneet.

Turussa toimipisteen toimintaa luotsaa Coaching Business Manager Jarkko Rissanen . Myynnin ja rekrytoinnin saralla Turussa palvelee Business Manager Eemeli Kontto . Asiantuntijapalveluita Turussa tuottaa jo yli 10 konsulttia. Tällä hetkellä Turkuun etsitään muun muassa mekaniikkasuunnittelijoita, kokenutta sähkösuunnittelijaa sekä talotekniikan projektipäällikköä. Tarkemmat tiedot tehtävistä löydät täältä. Ovemme ovat aina avoinna uudelle osaamiselle, joten voit jättää meille myös avoimen hakemuksen , vaikka CV:si ei haussa olevia paikkoja vastaisikaan.

ALTEN Finland Turku
Tykistökatu 4
ElectroCity Werstas
20250 Turku
+358 20 786 3100

Seuraa tuoreimpia kuulumisiamme LinkedInissä. Lisäksi löydät meidät Instagramista, sekä Facebookista.