Pohjoinen Teollisuus Oulussa 18.-19.5.2022

ALTEN Finland on mukana Pohjoinen Teollisuus-messuilla

Tervetuloa kanssamme Pohjoinen Teollisuus-suurtapahtumaan Ouluun! Kevään messujen kantava teema on Pohjoisen menestyksen tekijät. ALTEN Finlandin messuedustajat tapaat osastolla 317, korttelissa C2. Osastollamme pääset tapaamaan muun muassa suunnittelupalveluiden uusimpien trendien ja innovaatioiden asiantuntijamme mekaniikka- ja laitossuunnittelun, prosessisähkö- ja automaatiosuunnittelun sekä ohjelmisto- ja laadunvarmistuspalveluidemme ytimestä. Tervetuloa siis pistäytymään osastollamme!

Tapahtumana Pohjoinen teollisuus tarjoaa kävijöille runsaasti nähtävää ja koettavaa. Messulavan mielenkiintoiset puheenvuorot käsittelevät pohjoisen Suomen teollisuuden tulevaisuutta, kasvua ja elinvoimaa, eri näkökulmista ja pääsemme sukeltamaan syvälle kestävään kehitykseen, pohjoisen Suomen suurhankkeisiin, kaivosteollisuuteen sekä kunnossapitoon. Paneelikeskustelussa pohditaan ajankohtaista teemaa: ”Miten turvaamme osaajien saatavuuden pohjoisessa”.

Tapahtuma on suunnattu kaikille pohjoisen Suomen teollisuuden ammattilaisille. Pohjoinen Teollisuus 2022 esittelee laajan kattauksen teollisuuden palveluita, tuotteita sekä uusinta tietoa.

Tutustu tapahtuman tarjontaan osoitteessa www.pote.fi rekisteröidy kävijäksi .

Voit myös seurata messupäiviämme Instagram-tilillämme @alten.finland , ja yleistä messutunnelmaa hashtageilla #ALTENFinland ja #pote22.

Onko aika ottaa uusi askel urallasi? Näet kaikki avoimet työpaikkamme täältä. Seuraa tuoreimpia kuulumisiamme LinkedInissä. Lisäksi löydät meidät Instagramista ja Facebookista.