ALTEN-Akatemia

MIKÄ SE ON – ALTEN-Akatemia on kolmen kuukauden mittainen koulutusjakso, jossa pureudutaan käytännönläheisesti mekaniikkasuunnittelun saloihin sekä eri suunnitteluohjelmistoihin. Opiskelu tapahtuu ALTEN Finlandin Hyvinkään toimistolla ja sisältää lähiopetusta, ryhmä- ja yksilötehtäviä sekä etäopiskelua. Koulutusjakson jälkeen pääset työskentelemään asiakasprojekteissamme ALTENin konttorilta käsin tai vaihtoehtoisesti asiakkaan omissa tiloissa.

MIKSI KANNATTAA HAKEA – ALTEN-Akatemia tarjoaa sinulle ohituskaistan mekaniikkasuunnittelun ammattilaiseksi. Koulutusjakso on palkallinen, minkä lisäksi jokainen valittu saa voimassa olevan työsopimuksen sekä mahtavat työsuhde-edut.

KUKA VOI HAKEA – ALTEN-Akatemia on tarkoitettu tekniikan alaa tunteville korkeakoulutetuille alanvaihtajille ja vastavalmistuneille tai pian valmistuville tekniikan alan insinööreille. Opetus tapahtuu suomeksi, joten suomen sekä englannin kielen taito ovat välttämättömiä. Edellytämme, että pystyt sitoutumaan opiskeluun kokopäiväisesti.

HAKUPROSESSI – Haku tapahtuu nettisivujemme kautta osoitteessa https://www.alten.fi/career/793-mekaniikkasuunnittelun-koulutusohjelma/

Hakuprosessiin kuuluu:

  • Hakemusten läpikäynti
  • Puhelinhaastattelut
  • Työhaastattelut
  • Valinnat
  • Aloitus – maaliskuussa

SIJAINTI – Opetus tapahtuu Hyvinkään toimistollamme osoitteessa Kivikonkierto 18.