HUOM! ALTENIN PAIKKOJA 15.1.2020 – 20.1.2020 HAKENEET – HAKULOMAKE EI TALLENTUNUT

Mikäli olet hakenut avoimia paikkojamme aikavälillä 15.1.2020 – 20.1.2020 etkä ole saanut vahvistusviestiä hakijatietojesi vastaanottamisesta, ole pikaisesti yhteydessä ALTEN Finlandin rekrytointitiimiin:

Karoliina Lakkala karoliina.lakkala@alten.fi / Erno Puhakka erno.puhakka@alten.fi

Nettisivujemme ja rekrytointijärjestelmämme yhteenliittymässä on tapahtunut otsikossa mainittuna ajankohtana päivitys, joka on aiheuttanut katkoksen hakijatietojen tallentumisessa. Vaikka nettisivu olisikin ilmoittanut hakutietojen tallentuneen, tiedot eivät ole tosiasiassa tallentuneet mihinkään järjestelmäämme.

Avaamme viikonloppuna sulkeutuneen Oulun Business Manager -haun uudestaan (26.1.2020 saakka), jotta sitä hakeneet voivat halutessaan jakaa hakijatietonsa kanssamme uudestaan. Tiedot eivät tallentuneet järjestelmäämme ja tästä syystä emme voi ikävä kyllä ilmoittaa ongelmatilanteesta hakijoille suoraan sähköpostitse tai puhelimitse. Ongelmista huolimatta joudumme aikatauluista johtuen etenemään rekrytoinnissa.

Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa.