Mekaniikkasuunnittelun koulutusohjelma

Tehtävät

Haluatko kehittyä mekaniikkasuunnittelun ammattilaiseksi kansainvälisessä suuryrityksessä? Silloin ALTEN Akatemia on täydellinen paikka juuri sinulle.

ALTEN Akatemia on mekaniikkasuunnittelun koulutusohjelma uransa alkutaipaleella oleville tai vaihtoehtoisesti alan vaihtoa harkitseville tekniikan alan osaajille. Ohjelmassa opiskellaan bootcamp-hengessä alan keskeisten suunnittelutyökalujen käyttöä, opetustyöstä kokemusta kartuttaneen konkarisuunnittelijamme tiiviissä opastuksessa. Koulutuksen pyrkimyksenä on varustaa osallistujansa alan tarpeiden mukaisella osaamisella ja antaa heille parhaat mahdolliset eväät tulevalle suunnittelijanuralleen.

Koulutusjakso on palkallinen ja opetus tapahtuu suomeksi. Opiskelu toteutetaan toimistotyöaikojen puitteissa Hyvinkään toimistollamme ja voi lisäksi sisältää myös etä- sekä itseopiskelua.

Akatemian kesto on yhteensä kolme (3) kuukautta, jonka jälkeen työsuhteesi jatkuu ALTENin konsulttina toistaiseksi voimassa olevana. Tavoitteenamme on kouluttaa sinusta valmis mekaniikkasuunnittelija, jolta löytyy tarmoa ja osaamista vastata vaativiinkin asiakastarpeisiin! Opetusvaiheen päätyttyä työtehtäväsi voivat sijoittua sekä omalle toimistollemme, että asiakkaamme toimitiloihin Hyvinkään seudulla.

Taustaltasi voit olla vastavalmistunut/valmistumassa oleva tai vaihtoehtoisesti alan vaihtoa suunnitteleva tekniikan alan osaaja. Palkkaamme ohjelmaan alustavasti 6 hengen porukan, eli toimithan nopeasti sillä paikkoja on rajatusti!

Vaatimukset

Ohjelmassa menestyminen edellyttää:

  • Tekniikan alan korkeakoulututkintoa (insinööri tai DI, myös valmistumassa olevat)
  • Kiinnostusta konetekniikkaan ja mekaniikkasuunnitteluun
  • Motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta
  • Oppimis- ja kehittymishalua
  • Kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • Hyviä tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Tehokasta ja tarkkaa työotetta
  • Sujuvaa suomen- sekä englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa

Muuta

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä oppimaan ja työskentelemään yhdessä Suomen suurimmista suunnittelutoimistoista. ALTEN Akatemia on väyläsi uudelle uralle suunnittelun parissa, meiltä saat alalla vaadittavan osaamisen sekä vakituisen työpaikan. Annamme sinulle nykyaikaiset työ- ja opiskeluvälineet ja tarvitsemasi tuen ohjelmassa menestymiseen.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Pystymmekin tarjoamaan työntekijöillemme monipuolisesti erilaisia asiakasprojekteja ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaansa. Haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka ja pyrimme vastaamaan henkilöstömme yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiin. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 16.02.2020 oheisesta linkistä. Koulutusohjelma starttaa maaliskuussa 2020. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä!

Aloitus: Maaliskuussa 2020 
Kesto: Toistaiseksi voimassa, koulutusjakson pituus 3kk
Palkkaus: Koulutusohjelma on palkallinen
Sijainti: ALTEN Finland Hyvinkään toimipiste 

Lisätietoja koulutusohjelman sisällöstä antaa tarvittaessa Business Manager Jarkko Rissanen, puh. +358 40 641 6130.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Sijainnit Hyvinkää
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 17/02/2020
Suosittelijat AD000793