Miksi ALTEN?

Insinöörit ja IT-asiantuntijat – te olette huomisen maailman rakentajia! Tule töihin loputtomien mahdollisuuksien ALTENille

Uskomme, että innovaatioilla on merkitystä silloin, kun niillä on myönteinen vaikutus pidemmällä aikavälillä ja myös silloin, kun ne vaikuttavat ihmisten elämään. Me tuemme sinua, annamme sinulle vastuuta ja ohjaamme sinua niin, että olet koet olevasi aina askeleen edellä – tarjoamme sinulle avaimet työhösi, jotta pystyt tukemaan asiakkaitamme ja kumppaneitamme teknologisessa ja kestävässä muutoksessa.

Miksi ALTEN?

Teknologiset haasteet

ALTENilla pääset hyödyntämään asiantuntemustasi monipuolisissa ja mielenkiintoisissa toimeksiannoissa.

Uskomme, että teknologia mahdollistaa paremman tulevaisuuden. ALTENilla pääset osallistumaan erilaisiin projekteihin useilla eri toimialoilla, niin suurissa ja tunnetuissa yrityksissä kuin pienemmissä, ketterissä start-upeissakin. Globaalin kasvumme ansiosta tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ympäristössä, oppia uusia toimintatapoja, työskennellä huipputeknologian parissa sekä osallistua tulevaisuuden teknologian rakentamiseen kaikkialla maailmassa.

Innostava yhteisö

Kannustamme jakamaan omia kokemuksia ja luomaan näin arvoa koko yhteisölle.

Olemme vakuuttuneita siitä, että tiimihenki on avain menestykseen. ALTENilla pääset kokemaan innostavan ympäristön, jossa asiantuntemus kulkee käsi kädessä yhteistyön kanssa. Kehitä ammatillista verkostoasi, inspiroidu yhteisöistämme, kerro osaamisestasi ja mielenkiinnonkohteistasi. Voit myös osallistua erilaisiin tilaisuuksiin, urheilutapahtumiin ja monenlaiseen muuhun toimintaan kollegojesi kanssa.

Mahdollisuus kehittyä

Tarjoamme mahdollisuuksia.

Uskomme, että oppiminen on jatkuva prosessi, ja että osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen on suurin voimavaramme. Etenemistäsi tuetaan ja pääset myös kehittämään osaamistasi ja henkilökohtaisia ominaisuuksiasi mm. vaihtelevien toimeksiantojen yhteydessä.

Kestävää sitoutumista

Olemme sitoutuneet rakentamaan parempaa tulevaisuutta.

Uskomme, että liiketoiminta ja kestävä kehitys kuuluvat yhteen. Olemme sitoutuneet toimimaan ympäristöystävällisesti ja meillä pääset mukaan hankkeisiin, jotka edistävät yhä parempaa tulevaisuutta. Käytössämme ovat eettiset ohjeet ja toimintatavat, jotka varmistavat turvallisen ja rauhallisen työympäristön. Vastuullisena työnantajana olemme sitoutuneet tukemaan tasa-arvoa, solidaarisuutta ja inkluusiota. Meille on erityisen tärkeää rohkaista naisia hakeutumaan teknisille ja tieteellisille työurille.

ALTEN TUKEE SINUA URASI KAIKISSA VAIHEISSA

Hyvin suunniteltu perehdytys

Heti ensimmäisestä työpäivästäsi alkaen hyppäät mukaan onboarding-matkallemme oman esihenkilösi johdattamana. Perehdytyksessämme saat hyvän alun ALTEN-urallesi, tutustut ALTENin tarjoamiin mahdollisuuksiin ja pääset tutustumaan myös kollegoihisi Tervetuloa taloon -virtuaalitapahtumassamme. Esihenkilösi seuraa ensimmäisten kuukausien aikana asettumistasi uuteen tehtävään 1to1-keskusteluissa.

Ammattitaidon kehittäminen

Meillä työssäoppiminen on kokemuksemme mukaan paras osaamisen kehittäjä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa toimeksiannoissa ja oppimaan uutta – ja kun kaipaat vaihtelua, voit yhdessä esihenkilösi kanssa etsiä uusia, sinulle sopivia haasteita. Meillä tuetaan osaamisen ylläpitoa ja kehittämistä myös koulutusten avulla.

Kehittymismahdollisuudet

Säännöllinen yhteydenpito esihenkilösi kanssa varmistaa sen, että olet tyytyväinen työhösi ja että kehityt toivomaasi suuntaan. Lisäksi vuosittaisissa kehityskeskustelussa tarkastellaan onnistumisiasi, tavoitteitasi ja tehdään suunnitelma seuraavalle vuodelle. ALTEN-urallasi voit syventää asiantuntijuuttasi haluamallasi osaamisalueella, tai voit tähdätä esimerkiksi projektien vetovastuuseen. Meillä on mahdollista edetä myös tiiminvetäjäksi. Monipuolisia mahdollisuuksia avautuu jatkuvasti.

Koe kansainvälinen ALTEN!

Etsitkö haasteita? ALTEN tarjoaa loistavia uramahdollisuuksia. Mikäli haluat osallistua innovatiivisiin teknologisiin projekteihin, kehittää taitojasi ja tutustua uusiin asiantunteviin ihmisiin, tule töihin ALTENiin! Työntekijämme toteuttavat maailmanlaajuisesti suuria projekteja merkittäville globaaleille asiakkaille. Kansainvälisen toiminnan osuus konsernin koko liiketoiminnasta on yli 60 %, ja määrä kasvaa.

16 Job offers

Automaatiosuunnittelija
Jyvaskyla
13/02/2024
Mobile Developer
Helsinki Jyvaskyla Oulu Tampere
12/02/2024
Full-stack Developer
Helsinki Oulu Tampere
12/02/2024
DevOps Specialist
Helsinki Oulu Tampere
12/02/2024
Test Manager
Helsinki Jyvaskyla Oulu Tampere
12/02/2024
Cyber Security Developer
Helsinki Oulu Tampere
12/02/2024
Test Automation Specialist
Helsinki Jyvaskyla Oulu Tampere
12/02/2024
Solution Analyst
Helsinki Oulu
12/02/2024
Embedded Software Developer
Helsinki Hyvinkää Lahti Oulu Tampere
12/02/2024
Senior Software Developer
Helsinki Oulu Tampere
12/02/2024