Konsultti

Insinöörit ja IT-asiantuntijat – te olette huomisen maailman rakentajia! Tule töihin loputtomien mahdollisuuksien ALTENille

Uskomme, että innovaatioilla on merkitystä silloin, kun niillä on myönteinen vaikutus pidemmällä aikavälillä ja myös silloin, kun ne vaikuttavat ihmisten elämään. Me tuemme sinua, annamme sinulle vastuuta ja ohjaamme sinua niin, että olet koet olevasi aina askeleen edellä – tarjoamme sinulle avaimet työhösi, jotta pystyt tukemaan asiakkaitamme ja kumppaneitamme teknologisessa ja kestävässä muutoksessa.

530

työntekjää

87%

of konsultteja

90

asiakasta

2

liiketoiminta-aluetta

4

kasvavaa liiketoiminnan osa-aluetta

Työntekijöidemme suosittelut

”Ilmapiiri ALTENilla on positiivinen, kannustava ja avoin. Työkaverit ovat helposti lähetyttäviä. Koen, että minuun luotetaan ja minulla onkin ollut mahdollisuus vaikuttaa omaan työhöni ja työtahtiin joustavasti. Koen, että ALTENilla arvostetaan osaamistani ja sosiaalisuuttani. Luotan siihen, että kehitysmahdollisuuteni ALTENilla ovat tulevaisuudessa hyvät. ”

Petteri

”Työskennellessäni ALTENilla olen päässyt konsulttina työskentelemään kansainvälisiin asiakasyrityksiin sekä saavuttanut laajan osaamisen eri teollisuuden aloilta. Olen saanut mahdollisuuden nähdä, miten eri teollisuuden aloilla toimitaan ja samalla lisännyt sekä kehittänyt omaa osaamistani sekä toimintatapoja.”

Minna

”Työskentelen prosessiteknikkona ja käytän suunnittelutyökaluja virtauskaavioihin, paikannukseen ja hankintoihin.”

Saila

ALTEN TUKEE SINUA URASI KAIKISSA VAIHEISSA

Hyvin suunniteltu perehdytys

Heti ensimmäisestä työpäivästäsi alkaen hyppäät mukaan onboarding-matkallemme oman esihenkilösi johdattamana. Perehdytyksessämme saat hyvän alun ALTEN-urallesi, tutustut ALTENin tarjoamiin mahdollisuuksiin ja pääset tutustumaan myös kollegoihisi Tervetuloa taloon -virtuaalitapahtumassamme. Esihenkilösi seuraa ensimmäisten kuukausien aikana asettumistasi uuteen tehtävään 1to1-keskusteluissa.

Ammattitaidon kehittäminen

Meillä työssäoppiminen on kokemuksemme mukaan paras osaamisen kehittäjä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa toimeksiannoissa ja oppimaan uutta – ja kun kaipaat vaihtelua, voit yhdessä esihenkilösi kanssa etsiä uusia, sinulle sopivia haasteita. Meillä tuetaan osaamisen ylläpitoa ja kehittämistä myös koulutusten avulla.

Kehittymismahdollisuudet

Säännöllinen yhteydenpito esihenkilösi kanssa varmistaa sen, että olet tyytyväinen työhösi ja että kehityt toivomaasi suuntaan. Lisäksi vuosittaisissa kehityskeskustelussa tarkastellaan onnistumisiasi, tavoitteitasi ja tehdään suunnitelma seuraavalle vuodelle. ALTEN-urallasi voit syventää asiantuntijuuttasi haluamallasi osaamisalueella, tai voit tähdätä esimerkiksi projektien vetovastuuseen. Meillä on mahdollista edetä myös tiiminvetäjäksi. Monipuolisia mahdollisuuksia avautuu jatkuvasti.

Koe kansainvälinen ALTEN!

Etsitkö haasteita? ALTEN tarjoaa loistavia uramahdollisuuksia. Mikäli haluat osallistua innovatiivisiin teknologisiin projekteihin, kehittää taitojasi ja tutustua uusiin asiantunteviin ihmisiin, tule töihin ALTENiin! Työntekijämme toteuttavat maailmanlaajuisesti suuria projekteja merkittäville globaaleille asiakkaille. Kansainvälisen toiminnan osuus konsernin koko liiketoiminnasta on yli 60 %, ja määrä kasvaa.

Vetääkö ALTEN-kokemus sinua puoleensa?