ALTEN Finland panostaa IT-alaan – Teemu Virtanen nimitetty uudeksi toimitusjohtajaksi

22/10/2020

Teemu Virtanen aloitti uudessa roolissaan ALTEN Finlandin toimitusjohtajana 19.10.2020. Juha Sillanpää jättää ALTEN Finlandin 20 menestyksekkään vuoden jälkeen.

ALTEN Finlandilla on tapahtunut erittäin myönteistä kehitystä viimeisten vuosien aikana. ALTEN Finland on rakentanut vahvan ja hyvin toimivan organisaation ja aikoo nyt kiihdyttää liiketoimintaa investoimalla IT-alueelle. Tällä tavoin mahdollistetaan jatkossakin kyky toimittaa paras asiakastarvetta vastaava ratkaisu niin nykyisille, kuin potentiaalisille asiakkaille.

Tämä nimitys on osa ALTENin strategiaa kasvaa ja rakentaa entistäkin vahvempaa brändiä IT-alueella. Tarkoituksena on liiketoiminnan monipuolistaminen. Teemu Virtasella on laaja, lähes 20 vuoden kokemus erilaisista tehtävistä IT-sektorilla, viimeisimpänä Digia Oyj:n johtoryhmän jäsenenä.

  • Näemme kasvavan kysynnän IT-osaamiselle Suomessa ja nyt on aika laajentaa liiketoimintaamme ja nostaa ALTEN Finland Suomen IT-kartalle. Teemulla on kaikki ne ominaisuudet, joiden avulla hän pystyy säilyttämään vahvan asemamme teknisessä suunnittelussa ja samalla tukemaan kasvuamme IT-alalla, mikä tekee palvelutarjonnastamme entistä houkuttelevamman. Haluan myös käyttää tilaisuuden hyväkseni ja esittää kiitokseni Juha Sillanpäälle. Juha on toiminut olennaisessa roolissa ALTENin vakiinnuttaessa asemansa teknisen suunnittelun alalla. Näiden vuosien aikana hän on tehnyt poikkeuksellisen hyvää työtä yhtiön toimintojen ja prosessien kehittämiseksi ja yhdistänyt kaikki erilaiset liiketoimintamme yhdeksi ja samaksi yritykseksi, sanoo Pohjoismaiden aluejohtaja David Ljungström.

 

Share

Sinua saattaa myös kiinnostaa