ALTEN Finland mukana Alihankinta-messuilla 21.-23.9.2021

09/21/2021

Tampereella järjestettävät Alihankinta-messut keräävät jälleen teollisuuden parhaimmat tekijät yhteen. Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Myös ALTEN Finland on mukana kolmipäiväisillä messuilla. Löydät meidät C-hallista tutulta osastopaikalta C304.

Osallistumme tapahtumaan tarkoin harkittuja turvallisuusohjeita noudattaen. Käytämme maskeja tai visiireitä ja huolehdimme käsihygieniasta, kuten kävijöitäkin on ohjeistettu tekemään. Tarkemmat turvallisuusohjeet löydät Alihankinta-messujen kotisivuilta.

Tule tapaamaan meitä, vaihtamaan ajatuksia, kuulemaan mitä uutta meillä on tarjota yrityksellesi, tai osallistumaan arvontaan. Arvomme kaikkien kolmen päivän aikana osallistuneiden kesken 100€ arvoisen elämyslahjakortin sekä kaksi ALTEN-tuotepakettia.

Voit myös seurata messupäiviämme Instagram-tilillämme @alten.finland, tai yleistä messutunnelmaa hashtageilla #ALTENFinland, #Alihankinta ja #AlihankintaHEAT.

Tavataan turvallisesti messuilla, viimein!

 

Share

You may also like