Miksi ALTEN?

Miksi sinun kannattaa valita ALTEN?

BUILDING TOMORROW'S WORLD TODAY
Teknologiset haasteetLisätiedot

ALTENilla pääset hyödyntämään asiantuntemustasi monipuolisissa ja mielenkiintoisissa toimeksiannoissa.

Uskomme, että teknologia mahdollistaa paremman tulevaisuuden. ALTENilla pääset osallistumaan erilaisiin projekteihin useilla eri toimialoilla, niin suurissa ja tunnetuissa yrityksissä kuin pienemmissä, ketterissä start-upeissakin. Globaalin kasvumme ansiosta tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ympäristössä, oppia uusia toimintatapoja, työskennellä huipputeknologian parissa sekä osallistua tulevaisuuden teknologian rakentamiseen kaikkialla maailmassa.

Mahdollisuus kehittyäLisätiedot

ALTENilla edistämme henkilökohtaista ja ammatillista kehitystäsi.

Oppiminen on jatkuva prosessi ja tiedonjano yksi suurimmista voimavaroistamme. Esihenkilömme ovat sinua varten. He tukevat ja opastavat sinua, kun tarvitset apua. Meillä on myös monenlaisia urapolkuvaihtoehtoja ja mahdollisuus kasvaa ammattilaisena eri aloilla ja osaamisalueilla.

Innostava yhteisöLisätiedot

ALTENilla kannustamme jakamaan tietoa ja luomaan näin arvoa koko yhteisölle.

Uskomme, että tiimihenki on avain menestykseen. Innostavassa työympäristössä pääset inspiroitumaan ja kehittämään osaamistasi osana erilaisia teknisiä ja sosiaalisia yhteisöjä ja verkostoja. Sinulla on myös mahdollisuus tutustua ALTEN-kollegoihisi yhteisten after workien, urheilutapahtumien ja monien muiden tiimitapahtumien yhteydessä. Toivomme, että kerrot myös henkilökohtaisista kiinnostuksenkohteistasi – jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!

Kestävää sitoutumistaLisätiedot

Me ALTENilla uskomme, että sosiaalinen vastuu kumpuaa sisältäpäin.

Olemme vakuuttuneita siitä, että teknologia edistää yhteiskunnan toimintaa. Hyödynnämme osaamistamme työskentelemällä toimeksiantojen parissa, joissa panostetaan vihreään teknologiakehitykseen ja joissa tavoitellaan parempaa huomista. Käytössämme ovat eettiset ohjeet ja toimintatavat, jotka varmistavat turvallisen työympäristön ja luotettavan toiminnan.

Vastuullisena työnantajana olemme sitoutuneet tukemaan tasa-arvoa, solidaarisuutta ja inkluusiota. Pyrimme lisäämään tietoisuutta näihin teemoihin liittyen esimerkiksi rohkaisemalla naisia ​​tekniikan ja tieteen aloille sekä tekemällä yhteistyötä korkeakoulujen kanssa innostaaksemme opiskelijoita ja seurataksemme heidän polkuaan opinnoista työelämään.