Automaatiosuunnittelija

Tasks

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa?

Etsimme kasvavaan asiantuntijajoukkoomme

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-        Soveltuvaa koulutusta automaatiotekniikan alalta (esim. Insinööri tai DI)

-        Nykyaikaisten suunnittelutyökalujen, esim. EPLAN, E3, Comos, CADS, ALMA, SPI tai 3D-ohjelmistojen osaaminen

-        Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

-        Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä

-        Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

-        Kykyä kommunikoida suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Lisäksi eduksi katsotaan:

-        Aikaisempi automaation suunnittelu-, asennusvalvonta- ja käyttöönottokokemus

-        Prosessi- ja kenttäinstrumentaation tuntemus

Other

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta mm. kertyneillä työajantasaamisvapailla eli pekkasilla. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 11.12.2020 mennessä oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Teollisuuden sähkö- & automaatioyksikön johtaja Tuomas Tihinen, puh. 040 744 4967.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Location Tampere
Recruiter Karoliina Lakkala
Application deadline 11/12/2020
Reference Number AD000922