Embedded Software Developer

Tasks

EMBEDDED SOFTWARE DEVELOPER

Haemme sulautettujen järjestelmien parissa työskentelystä kiinnostuneita ohjelmistokehittäjiä vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteeseemme, työskentelemään asiakasyritystemme projekteissa.

Requirements

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta
  • Motivaatiota pitkäjänteiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Englannin kielitaitoa
  • Kokemusta sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehityksestä (C, C++)

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Kokeneemmille asiantuntijoille on tarjolla vastuuta monipuolisissa asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä. Nuoremmille suunnittelijoille tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joista on hyvä lähteä rakentamaan ammattitaitoa kokeneempien opastuksella.

Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot, etätyömahdollisuudet ja kattavan työterveyshuollon.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 16.12.2020. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Henri Kuusisto, puh. +358  40 185 7482, henri.kuusisto@alten.fi

Olemme ALTEN, yli 34 000 henkilöä yli 25:ssa maassa työllistävä teknologian asiantuntijayritys. Toteutamme asiantuntijapalveluita suunnittelu-, kehitys- ja projektinhallintatehtävissä teollisuus- ja ICT-projekteissa ympäri maailman. Suomessa meillä on 600 henkeä työllistävä, läpi koko maan ulottuva organisaatio. Asiakkaamme ovat teollisuusalan johtavia yrityksiä ja olemme heidän projekteissaan laaja-alaisissa asiantuntijaorganisaation rooleissa. Kasvumme on viime vuosina ollut vahvaa sekä Suomessa että maailmalla ja haemme sen mahdollistamiin uusiin rooleihin nousevia kykyjä.

 

Details
Location Jyvaskyla
Recruiter Karoliina Lakkala
Application deadline 16/12/2020
Reference Number AD000920