Ohjelmistosuunnittelija

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme, työskentelemään asiakasyritystemme ohjelmistokehitysprojekteissa.

Requirements

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta
  • Kokemusta seuraavista teknologioista C#, C++, .Net
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti englanniksi

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä.

Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot, etätyömahdollisuudet ja kattavan työterveyshuollon.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 30.11.2020 Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Henri Kuusisto, puh. +358  40 185 7482, henri.kuusisto@alten.fi

Olemme ALTEN, yli 34 000 henkilöä yli 25:ssa maassa työllistävä teknologian asiantuntijayritys. Toteutamme asiantuntijapalveluita suunnittelu-, kehitys- ja projektinhallintatehtävissä teollisuus- ja ICT-projekteissa ympäri maailman. Suomessa meillä on 600 henkeä työllistävä, läpi koko maan ulottuva organisaatio. Asiakkaamme ovat teollisuusalan johtavia yrityksiä ja olemme heidän projekteissaan laaja-alaisissa asiantuntijaorganisaation rooleissa. Kasvumme on viime vuosina ollut vahvaa sekä Suomessa että maailmalla ja haemme sen mahdollistamiin uusiin rooleihin nousevia kykyjä.

 

Details
Location Tampere
Recruiter Karoliina Lakkala
Application deadline 30/11/2020
Reference Number AD000919