Jatkuva haku: Automaatiosuunnittelija

Tasks

Haemme kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijayritykseemme

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme. Varsinainen työskentelypaikkasi sijoittuu asiakkaidemme toimitiloihin pääkaupunkiseudulla ja määräytyy sovitun projektin mukaan.

Tehtävässä pääset työskentelemään teknisenä asiantuntijana asiakkaidemme monipuolisissa automaatiosuunnittelu- ja käyttöönottoprojekteissa. Etsimme sekä nuorempia että kokeneempia suunnittelijoita, ja tärkeintä meille onkin oikea asenne sekä kiinnostus konsultin työhön. Haemme monipuolista osaamista eri tasoisiin rooleihin, ja lopullinen asiakasprojekti valitaan aina hakijan oman osaamisen ja kiinnostuksen perusteella.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • automaatio- ja/tai sähkötekniikkaan painottunutta koulutustaustaa (insinööri tai DI)
  • aiempaa kokemusta teollisuusautomaatiosta
  • PLC- ja ohjelmointiosaamista
  • hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Other

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalahierarkkisessa työyhteisössä yhdessä raudanlujien ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia, ja laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Vapaa-ajalla selustaasi turvaa tapaturmavakuutus.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä, ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaessa kykenemme vastaamaan myös henkilöstömme yksilöllisiin kehittymistarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisesta linkistä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat tarvittaessa:

Business Manager Ilpo Hämäläinen, puh. +358 40 352 6490

Business Manager Veli Laurila, puh. +358 40 631 3893

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Publication date 12/01/2021
Location Helsinki
Recruiter Maija Uoti
Reference Number AD000900