Embedded Software Developer

Tasks

ALTEN Finland etsii riveihinsä sulautetun puolen osaajaa Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen. Toimenkuvan ytimessä on ongelmanratkaisu hyödyntäen C- ja C++ -kieliä sekä projektikohtaisia teknologioita.

Helsingin yksikkömme on verrattain uusi IT-konsultoinnin maailmassa, joten pääset vaikuttamaan sen kehittymiseen. Yrityksemme juuret ovat 1960-luvun Pohjois-Suomessa, mutta sittemmin tarinamme on laajentunut globaaliksi tultuamme osaksi ALTENin kansainvälistä konsernia. Olemme konsulttiliiketoimintaan keskittynyt teknologiayritys, ja ohjelmistokehitystiimimme on pieni ja tiivis. Organisaatiollamme on Suomessa 10 toimipistettä, joten tarjoamme sinulle mielenkiintoisen verkoston poikkeuksellisen monialaisia osaajia työsi tueksi.

Meillä: 

  • työnkuvasi on vaihteleva ja tarjoaa mahdollisuuden kasvuun 

  • pääset vaikuttamaan ohjelmistokehityksemme suuntaviivoihin ja asiakasprojekteihin 

  • olet osa ammattitaitoista ja huumorintajuista tiimiä 

  • saat valita omat työskentelytapasi ja välineesi

  • organisaatiokielenä toimii suomi

Requirements

Arvostamme, jos sinulla on: 

  • kyky hyödyntää laaja-alaisesti teknistä tietämystä ja mentoroida muita osaajia
  • itseohjautuva asenne
  • intoa auttaa kollegaa
  • kiinnostusta kehittää yksikön toimintaa

Other

Kotipesämme on Helsingin Kalasatamassa, ja projektimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, mutta työntekijämme voivat halutessaan sijoittua myös alueen ulkopuolelle, sillä 10 toimipistettämme kattavat Suomen pohjoisesta etelään ja ALTEN-konsernilla on toimintaa 25 maassa globaalisti. Kulttuurimme pohjana on luottamus ja itseohjautuvuus, eikä meillä pidetä turhaan palavereita. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan kasvuusi, työmäärääsi ja kehittymiseesi. ALTEN Helsingin toimistolla toimii myös useita kerhoja liittyen urheiluun, ohjelmointiin ja yleiseen hauskanpitoon, ja panostamme henkilöstön viihtyvyyteen. ALTEN Finland on vakaa työnantaja ja solmimme työsuhteet vakituisina. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian hakemuksesi vastaanotettuamme.

Lisätietoja rekryprosessista antaa Recruiter Maija Uoti (maija.uoti@alten.fi). 

Lisätietoa yksikön toiminnasta ja ohjelmistokehittäjän työtehtävistä antaa:

Business Manager Toni Nylund, toni.nylund@alten.fi, 040 595 1482
Business Manager Laura Volmanen, laura.volmanen@comiq.fi, 040 824 7724
Business Manager Tony Keisala, tony.keisala@comiq.fi, 040 960 7373

Olemme ALTEN, yli 34 000 henkilöä yli 25:ssa maassa työllistävä teknologian asiantuntijayritys. Toteutamme asiantuntijapalveluita suunnittelu-, kehitys- ja projektinhallintatehtävissä teollisuus- ja ICT-projekteissa ympäri maailman. Suomessa meillä on 600 henkeä työllistävä, läpi koko maan ulottuva organisaatio. Asiakkaamme ovat teollisuusalan johtavia yrityksiä ja olemme heidän projekteissaan laaja-alaisissa asiantuntijaorganisaation rooleissa. Kasvumme on viime vuosina ollut vahvaa sekä Suomessa että maailmalla ja haemme sen mahdollistamiin uusiin rooleihin nousevia kykyjä.

 

Details
Activated at 29/09/2020
Locations Helsinki
Contact Maija Uoti
Application deadline 31/10/2020
Reference AD000897