Toimistoassistentti

Tasks

Kasvava ja kansainvälinen asiantuntijaorganisaatiomme etsii

TOIMISTOASSISTENTTIA

vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnan toimipisteellemme. Tehtävä koostuu asiakkaamme keskusarkiston hoitamisesta sekä yleisistä toimistoassistentin tehtävistä sisältäen vaihtelevia toimistotöitä sekä suunnittelijoidemme avustamista.

Requirements

Eduksi tehtävässä katsotaan:

  • Soveltuva koulutus
  • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä
  • Hyvät sosiaaliset taidot
  • Office-ohjelmien tuntemus (Word, Excel)
  • Arkistointiohjelmien tuntemus
  • Oma-aloitteisuus ja määrätietoisuus
  • Sujuva suomen sekä englannin kielen osaaminen

Other

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaessa kykenemme vastaamaan myös henkilöstömme yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Tartu siis tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 16.8. mennessä. Toimithan nopeasti, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa tarvittaessa Experienced Business Manager Markus Leivuori, puh. 040 1564086.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Activated at 28/07/2020
Locations Hämeenlinna
Contact Erno Puhakka
Application deadline 16/08/2020
Reference AD000882