Testiautomaatio osaaja

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

TESTIAUTOMAATIO OSAAJAA

Vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteeseemme, työskentelemään asiakasyrityksemme projekteissa.

Requirements

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai it-tradenomi)
  • Motivaatiota pitkäjänteiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Englannin kielitaitoa
  • Robot framework ja Python osaamista
  • Docer ja Jenkins osaaminen on etu, muttei välttämätöntä

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Kokeneemmille asiantuntijoille on tarjolla vastuuta monipuolisissa asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä. Nuoremmille suunnittelijoille tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joista on hyvä lähteä rakentamaan ammattitaitoa kokeneempien opastuksella.

Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot, etätyömahdollisuudet ja kattavan työterveyshuollon.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 14.08.2020 Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Henri Kuusisto, +358  40 18 57 482 henri.kuusisto@alten.fi

Olemme ALTEN, yli 34 000 henkilöä yli 25:ssa maassa työllistävä teknologian asiantuntijayritys. Toteutamme asiantuntijapalveluita suunnittelu-, kehitys- ja projektinhallintatehtävissä teollisuus- ja ICT-projekteissa ympäri maailman. Suomessa meillä on 600 henkeä työllistävä, läpi koko maan ulottuva organisaatio. Asiakkaamme ovat teollisuusalan johtavia yrityksiä ja olemme heidän projekteissaan laaja-alaisissa asiantuntijaorganisaation rooleissa. Kasvumme on viime vuosina ollut vahvaa sekä Suomessa että maailmalla ja haemme sen mahdollistamiin uusiin rooleihin nousevia kykyjä.

Details
Locations Jyvaskyla
Contact Erno Puhakka
Application deadline 14/08/2020
Reference AD000881