Lujuuslaskija

Tasks

Haemme kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijayritykseemme

LUJUUSLASKIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteellemme, työskentelemään haastavissa asiakasprojekteissamme.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta koneensuunnittelun, teknisen mekaniikan, lujuustekniikan tai konstruktiotekniikan alalta
  • Aiempaa kokemusta FEM-laskennasta sekä laskentaohjelmistoista (etenkin Femap/Nastran, muiden järjestelmien kuten Ansys-, Creo Simulate-, CosmosWorks-, Autodesk Simulation-, MathCAD-, Robot- osaaminen nähdään suurena etuna). 

Toivomme sinulta lisäksi

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Tuntemus teräsrakenteiden ja koneenosien suunnittelusta sekä erityisosaaminen lujuuslaskennan alueelta (esim. väsyminen ja värähtelyt) katsotaan myös suureksi eduksi.

Other

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 07.07.2020 oheisesta linkistä. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä teemme palkkauksen välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävän yksityiskohdista antaa Experienced Business Manager Janne Puurunen, puh. +358 40 156 4065.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Locations Hyvinkää
Contact Erno Puhakka
Application deadline 07/07/2020
Reference AD000880