Mekaniikkasuunnittelija

Tasks

Kasvava ja kansainvälinen asiantuntijaorganisaatiomme hakee

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme työskentelemään monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Tehtävä koostuu suunnittelu- sekä asiantuntijatehtävistä ja sijoittuu pääosin asiakkaidemme toimitiloihin pääkaupunkiseudulla. Haussa on yhtä lailla nuorempia kuin kokeneempiakin tekijöitä, ja lopullinen tehtävänkuva muotoutuu ajankohtaisten resurssitarpeiden ja hakijan osaamisen perusteella.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää:  

  • soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta (insinööri tai DI)
  • aiempaa suunnittelukokemusta
  • erilaisten 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, kuten AutoCAD, SolidWorks, Creo tai Siemens NX
  • asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • valmiuksia työskennellä itsenäisesti mutta myös osana tiimiä
  • oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Other

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalahierarkkisessa työyhteisössä yhdessä raudanlujien ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia, ja laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä mm. laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen avulla.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä, ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa, ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 17.12.2020 oheisesta linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo ennen hakuajan sulkeutumista.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat tarvittaessa:

Business Manager Mysi Rousku, puh. +358 44 024 5874

Business Manager Ilpo Hämäläinen, puh. +358 40 352 6490

Business Manager Veli Laurila, puh. +358 40 631 3893

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Location Helsinki
Recruiter Maija Uoti
Application deadline 17/12/2020
Reference Number AD000865