Kokeneempi rakennesuunnittelija

Tasks

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

KOKENEEMPAA RAKENNESUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään Pohjois-Suomen asiakasyrityksiemme vaativien suunnittelutehtävien parissa. Työskentelypisteesi voi sijaita Oulun tai Raahen toimistollamme.

Requirements

Toivomme sinulta rakennustekniikan insinöörin tai DI:n koulutusta ja usean vuoden kokemusta teräs- ja betonirakenteiden suunnittelusta, esimerkiksi teollisuus- tai rakennuskohteisiin. Alan suunnitteluohjelmistoista sinun olisi tärkeintä hallita Autodesk AutoCAD ja Robot Structural Analysis sekä Tekla Structures.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Aktiivisuutta, kehityshalukkuutta ja tiimityötaitoja
  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Other

Tarjolla on vastuullinen rooli, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa ja olla tärkeä osa tulevaisuuden liiketoimintamme kehittämistä.

Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Meille työnantajana on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta mm. kertyneillä työajantasaamisvapailla eli pekkasilla. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 21.4.2020 oheisen linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Coaching Business Manager, puh. 040 646 2422.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Activated at 24/03/2020
Locations Oulu - Raahe
Contact Karoliina Lakkala
Application deadline 22/04/2020
Reference AD000846