Laitos- ja layoutsuunnittelija

Tasks

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

LAITOS- JA LAYOUTSUUNNITTELIJAA

Jyväskylän toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. kone- tai paperitekniikan Insinööri tai DI). Kokemus prosessiteollisuuden suunnittelutehtävistä nähdään isona etuna. Kokemuksesi voi olla esim. myös valmistavasta teollisuudesta tai teollisuuden kunnossapitotehtävistä.

Tehtävässä vastuullesi kuuluu laitos- ja layoutsuunnittelu, eli erilaisten perustusten, rakennusten ja tukirakenteiden 3D-mallintaminen tehdasympäristöihin. Lisäksi tulet tekemään mekaanisten käyttöjen mallintamista sekä erilaisia asiakasdokumentteja ja piirustuksia.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Alan suunnitteluohjelmistojen monipuolista hallintaa (esim. Catia, AutoCAD Plant 3D, Vertex, SolidWorks tai muut 3D-ohjelmistot)
  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa
  • Tehokasta työotetta ja halua oppia uutta
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä 
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Other

Tarjoamme sinulle monenlaisia urakehitysmahdollisuuksia kilpailukykyisessä, kansainvälisessä ja jatkuvasti kasvavassa organisaatiossamme. Pääset työskentelemään pätevien ammattilaisten rinnalla positiivisessa, innovatiivisessa sekä dynaamisessa työympäristössä. Meillä saat myös mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 9.3.2020 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Heikki Salo, puh. 040 188 3132.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Locations Jyvaskyla
Contact Karoliina Lakkala
Application deadline 10/03/2020
Reference AD000802