Prosessi-insinööri

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Suomessa suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, valmistavan teollisuuden ja rakentamisen toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Tasks

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

PROSESSI-INSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteeseen toimimaan asiakasyrityksiemme suunnittelutehtävien ja projektien parissa. Työ sisältää matkustamista Jyväskylän seudulla.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) ja muutaman vuoden kokemusta prosessiteollisuusympäristöistä ja alan suunnittelutehtävistä. Kokemuksesi voi olla myös teollisuuden kunnossapitotehtävistä.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

-        Alan suunnitteluohjelmistojen monipuolista hallintaa (esim. AutoCAD, Inventor, SolidWorks, Catia, Creo tai NX)

-        Prosessiteollisuuden prosessien ja laitteiden tuntemusta

-        Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa

-        Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

-        Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito on eduksi

Other

Tarjolla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. Toimeksiantomme vaihtelevat pientöistä suurempiin monialaprojekteihin ja työnkuva räätälöidään osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Kokeneemmille hakijoille on tarjolla vastuuta asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä. Nuoremmille hakijoille tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joista on hyvä lähteä rakentamaan ammattitaitoa kokeneempien opastuksella.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 1.3.2020 alla olevan linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Mäkelä, Project Manager, puh. 040 8414 962.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Locations Jyvaskyla
Contact Karoliina Lakkala
Application deadline 02/03/2020
Reference AD000799