Teollisuuden automaatiosuunnittelija

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA

Hämeenlinnan tai Hyvinkään toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana asiakkaidemme teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnitteluprojekteissa.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvan alan insinööri- tai diplomi-insinöörikoulutusta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Aktiivista ja oma-aloitteista asennetta

Eduksi katsomme:

  • Kokemuksen teollisuuden kunnossapitosuunnittelusta
  • Koneturvallisuusosaamisen

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä. Kehitämme asiakkaillemme uusia järjestelmiä ja ylläpidämme jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä. 

Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2020 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa tarvittaessa Experienced Business Manager Markus Leivuori, markus.leivuori@alten.fi, puh. 040 156 8086

 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Locations Hyvinkää - Hämeenlinna
Contact Erno Puhakka
Application deadline 29/02/2020
Reference AD000798