Business Manager

Tasks

Oletko kiinnostunut myynnistä, rekrytoinnista ja esimiestyöstä? Silloin ALTEN Finland on täydellinen paikka juuri sinulle.

ALTEN Finlandilla Business Managerin roolissa saat tilaisuuden kehittyä kokonaisvaltaisissa teknologia-alojen asiantuntijapalveluiden myynnin ja johtamisen tehtävissä. Hakemallamme henkilöllä on teknillinen tai kaupallinen korkeakoulututkinto sekä halu tehdä tuloksellista asiantuntijapalvelumyyntiä

Etsimme henkilöä toimimaan keihäänkärjen roolissa uuden toimipisteemme avauksessa Turussa. Varsinkin alussa tehtävä painottuu uusasiakashankintaan, lähdet etsimään rohkeasti uusia asiakkuuksia sekä samalla huolehtimaan nimetyistä asiakkaista. Tehtävään valittu henkilö tulee rakentamaan oman asiantuntijatiiminsä vahvistamaan nykytoimintaa, myymään ALTEN Finlandin palveluita ja johtamaan omaa asiantuntijaryhmäänsä. Tehtävässä sinua avustaa vankka tuki omalta liiketoimintayksiköltäsi (Tampere) sekä henkilökohtainen valmentava esimiehesi.

Roolin keskeisimpiä osia ovat:

MYYNTI

 • Kartoitat asiakaskohteita ja kontaktoit ennakkoluulottomasti uusia, potentiaalisia asiakkaita teknisen suunnittelun toimialoille.
 • Hankit avoimella asenteella uusia asiakkaita ja kehität olemassa olevia asiakassuhteita.
 • Koostat tarjouksia myynti- ja teknisen tiimin kanssa. Apunasi on alan kokenut kaarti: myyntiorganisaatio sekä tarvittaessa suunnittelu- ja projektijohtamisen vahvat ammattilaiset.

REKRYTOINTI

 • Etsit resursseja nykyisiin ja tuleviin asiakastarpeisiin haastattelujen ja palkkausten kautta yhdessä rekrytointitiimimme kanssa.
 • Kehität omaa tiimiäsi rekrytoimalla uusia asiantuntijoita sekä tukemalla asiantuntijoiden uran ja osaamisen kehittämistä.

JOHTAMINEN

 • Huolehdit siitä, että asiakkaan odotukset palvelulle saavutetaan ja ylitetään.
 • Johdat myöhemmässä vaiheessa omaa suunnittelija- ja asiantuntijatiimiäsi ja tuet heidän asiantuntijatyötään.
 • Hoidat oman ryhmäsi tulosraportointia.

Requirements

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISTÄ TUKEE

 • Aiempi myyntikokemus sekä valmius ja into myyntitehtäviin. Tehtävässä täytyy olla valmis olemaan aktiivinen asiakkaan suuntaan, kuuntelemaan tarkasti ja neuvottelemaan tehokkaasti
 • Kaupallisen tai teknillisen alan korkeakoulututkinto; tehtävä vaatii uuden tiedon nopeaa omaksumista ja näemme hankitun koulutuksen näyttönä siitä.
 • Itsevarmuus ottaa ohjat ja luovia motivoituneesti kohti suunniteltuja, kunnianhimoisiakin tavoitteita.
 • Hyvät kuuntelu- ja viestintätaidot.
 • Kyky pitää kiinni tiimin ja yrityksen yhteisistä tavoitteista ja mukautua nopeisiinkin muutoksiin.
 • Erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen suullinen sekä kirjallinen kielitaito. Tehtävään sisältyy työskentelyä kansainvälisten sidosryhmien kanssa mutta asiakaskenttämme on suurilta osin paikallista. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Lisäksi: Työkokemus teollisuuden suunnittelupalveluiden, teollisuuden tai rekrytoinnin tehtävistä katsotaan suureksi eduksi.

Other

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden olla mukana perustamassa ALTEN Finlandin uusinta toimipistettä. Tässä roolissa pääset aidosti vaikuttamaan oman yksikkösi toiminnan kehittymiseen ja työsi sisältöön. Saat kaiken tehtävässäsi tarvitsemasi tuen kokeneemmilta myynnin ja rekrytoinnin ammattilaisilta, sekä koulutuksen, jonka avulla pystyt menestymään ja kasvamaan roolissasi.

Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Ota haaste vastaan ja lähetä englanninkielinen hakemuksesi sekä CV:si oheisesta linkistä!

Tehtävään liittyvistä asioista lisätietoja antaa tarvittaessa Coaching Business Manager Matti Jääskeläinen, puh. 0406605140.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Locations Turku
Contact Erno Puhakka
Application deadline 06/03/2020
Reference AD000796