Tekninen kirjoittaja

Tasks

Haemme nyt kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijayritykseemme

TEKNISIÄ KIRJOITTAJIA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme. Varsinainen työpisteesi voi sijoittua sekä omalle toimistollemme, että asiakkaamme tiloihin pääkaupunkiseudulla.

Tehtävässä pääset toimimaan useissa projekteissa eri yhteistyökumppaneidemme kanssa sekä luomaan sisältöä eri kohderyhmien teknisille dokumenteille. Sinun on myös mahdollista osallistua asiakkaidemme dokumentaation kehitysprojekteihin. Etsimme sekä nuorempia että kokeneempia tekijöitä ja lopullinen projekti määräytyy henkilön osaamisen ja asiakastarpeen mukaan.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. FM, DI tai insinööri)
  • Erinomaista suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Hyviä yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä asennetta
  • Jäsenneltyä ja itsenäistä lähestymistapaa tehtävien hoitamiseen

Katsomme eduksi myös:

  • Muun kielitaidon
  • Ymmärryksen STE:stä (Simplified Technical English)
  • Kokemuksen softadokumentaatiosta tai valmistavan teollisuuden tuotteista
  • Aiemman kokemuksen teknisestä kirjoittamisesta ja/tai käännöstöistä
  • Kokemuksen rakenteisesta dokumentaatiosta (XML/Dita)

Other

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Hyvän ilmapiirin ja kiinnostavien työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle myös kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 12.01.2020 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Niko Helin, puh. 040 770 5546.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Locations Helsinki
Contact Erno Puhakka
Application deadline 13/01/2020
Reference AD000753