Kone- ja laitesuunnittelija

Tasks

Haemme nyt kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijajoukkoomme  

KONE- JA LAITESUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme työskentelemään monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Tehtävä koostuu suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä ja sijoittuu pääosin asiakkaidemme toimitiloihin pääkaupunkiseudulla. Lopullinen työnkuva muotoutuu ajankohtaisten asiakastarpeiden ja hakijan oman osaamisen perusteella. Oletko konsultin tehtävistä kiinnostunut mekaniikkasuunnittelun ammattilainen? Saatat olla etsimämme henkilö!

Requirements

Toivomme sinulta:  

  • Soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta (insinööri tai DI)
  • Vähintään 1-2 vuotta aiempaa suunnittelukokemusta
  • Aiempaa kokemusta 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmistoista, kuten AutoCAD, SolidWorks, Creo tai Siemens NX
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Valmiuksia työskennellä itsenäisesti mutta myös osana tiimiä
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Other

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Hyvän ilmapiirin ja kiinnostavien työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle myös kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 05.01.2019 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat:

Business Manager Mysi Rousku, puh. +358 44 024 5874

Business Manager Ilpo Hämäläinen, puh. +358 40 352 6490

Business Manager Veli Laurila, puh. +358 40 631 3893

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Locations Helsinki
Contact Erno Puhakka
Application deadline 06/01/2020
Reference AD000752