Automaatiosuunnittelija

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA

Hämeenlinnan tai Hyvinkään toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnitteluprojekteissa.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvan alan insinööri- tai diplomi-insinöörikoulutusta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Aktiivista ja oma-aloitteista asennetta

Eduksi katsomme:

  • Ohjelmointiosaamisen
  • Kokemuksen teollisuuden kunnossapitosuunnittelusta
  • Koneturvallisuusosaamisen

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Hyvän meiningin lisäksi lupaamme sinulle myös kilpailukykyiset työsuhde-edut. 

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme kasvutarpeisiin. 

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 20.12.2019 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä ja hakuprosessista antaa Experienced Business Manager Markus Leivuori, markus.leivuori@alten.fi, puh. 040 156 8086

 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Locations Hyvinkää - Hämeenlinna
Contact Erno Puhakka
Application deadline 21/12/2019
Reference AD000750