Kokenut mekaniikkasuunnittelija

Tasks

Haemme kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijayritykseemme 

KOKENEITA MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Lahden toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset työskentelemään asiakasyritystemme monipuolissa suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä, jotka voivat sijoittua sekä omalle toimistollemme, että asiakkaidemme toimitiloihin Lahden seudulla.

Requirements

Toivomme sinulta: 

  • Soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta (insinööri tai DI)
  • Vähintään 2-3 vuoden aiempaa suunnittelukokemusta
  • Aiempaa kokemusta AutoCAD ja SolidWorks suunnitteluohjelmistoista
  • Piirustustenlukutaitoa
  • Aiempaa kokemusta erilaisten teräsrakenteiden ja kuljettimien suunnittelusta
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Valmiuksia työskennellä itsenäisesti mutta myös osana tiimiä
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Other

Tarjoamme sinulle haastavan sekä mielenkiintoisen toimenkuvan rennossa ja matalan hierarkian työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä saat työskennellä ammattitaitoisten ja auttavaisten alansa ammattilaisten kanssa itseäsi toteuttaen. Hyvän työilmapiirin lisäksi tarjoamme myös kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Suomessa yhteistyökumppaneihimme kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa ja kehittyy kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme kasvutarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 29.12.2019 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Roope Rahikainen, puh. +358 40 682 1832.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Activated at 28/11/2019
Locations Lahti
Contact Erno Puhakka
Application deadline 30/12/2019
Reference AD000749