LAN-verkkosysteemin ylläpitäjä

Tasks

Etsimme parhaillaan kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijajoukkoomme 

LAN-VERKKOSYSTEEMIN YLLÄPITÄJÄÄ 

vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteellemme.  

Tehtävässä osallistut mm. asiakkaamme LAN-järjestelmän suunnitteluun, ylläpitotyöhön, muutoksenhallintatehtäviin sekä olemassa olevien tuotetietorakenteiden päivityksiin. 

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Soveltuvaa koulutusta 
  • Ymmärrystä tuotehallinnasta ja PDM:stä 
  • Aiempaa kokemusta sähkösuunnittelun työkaluista, esim. Vertex ED, AutoCAD, EPLAN tai muu. 
  • Teknistä ymmärrystä LAN-verkoista 
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti 

Eduksi katsomme myös: 

  • Soveltuvan työkokemuksen 
  • Asiakaslähtöisen asenteen ja vastuunottohalun 
  • Kyvyn työskennellä itsenäisesti mutta myös osana tiimiä 
  • Oma-aloitteisuuden ja ongelmanratkaisukyvyn
  • Halun ja kyvyn ottaa vastuuta monipuolisesta tehtäväkentästä 

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Hyvän meiningin lisäksi lupaamme sinulle myös kilpailukykyiset työsuhde-edut. 

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme kasvutarpeisiin. 

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 14.12.2019 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä ja hakuprosessista antaa Experienced Business Manager Matti Peltola, puh. +358 40 635 9896. 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Locations Hyvinkää
Contact Erno Puhakka
Application deadline 15/12/2019
Reference AD000748