Teollisuuden sähkösuunnittelija

Tasks

Haemme nyt kasvavaan ja kansainväliseen yritykseemme

TEOLLISUUDEN SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme. Lopullinen työpisteesi sijoittuu asiakkaidemme toimitiloihin pääkaupunkiseudulla ja määräytyy sovitun projektin mukaan.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana asiakkaidemme monipuolisissa sähkösuunnitteluprojekteissa. Haemme monipuolista osaamista erilaisiin rooleihin ja tarkempi työnkuva muotoutuu hakijan oman osaamisen mukaan. Voit siis olla yhtä lailla urasi alkutaipaleella tai jo pidempään alalla toiminut ammattilainen.

Requirements

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa alan koulutusta (sähkötekniikan insinööri tai DI)
  • Aiempaa kokemusta sähkösuunnitteluohjelmistoista, erityisesti EPLAN ja E3 katsotaan eduksi
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

Other

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vaihtelevan toimenkuvan kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi päästä työskentelemään ulkomaillakin sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ja apuaan antavia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun kiperänkään ongelman ilmaantuessa.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme laajentuessa kykenemme vastaamaan myös henkilöstömme kasvu- ja kehittymistarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitusajat ovat sovittavissa. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 29.12.2019 mennessä alla olevasta linkistä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat:

Business Manager Mysi Rousku, puh. +358 44 024 5874

Business Manager Ilpo Hämäläinen, puh. +358 40 352 6490

Business Manager Veli Laurila, puh. +358 40 631 3893.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Locations Helsinki
Contact Erno Puhakka
Application deadline 30/12/2019
Reference AD000747