Teollisuuden automaatiosuunnittelija ja -käyttöönottaja

Tasks

Haemme nyt kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijayritykseemme

TEOLLISUUDEN AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA JA -KÄYTTÖÖNOTTAJIA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme. Varsinainen työskentelypaikkasi sijoittuu asiakkaidemme toimitiloihin pääkaupunkiseudulla ja määräytyy sovitun projektin mukaan.

Meillä pääset työskentelemään teknisenä asiantuntijana asiakkaidemme monipuolisissa automaatiosuunnittelu- ja käyttöönottoprojekteissa. Etsimme yhtä lailla nuorempia kuin varttuneempiakin suunnittelijoita, joten älä suotta epäröi, vaikka käytännön kokemusta vielä puuttuisikin. Haemme monipuolista osaamista eri tasoisiin rooleihin ja lopullinen projekti määräytyy aina hakijan oman osaamisen mukaan.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Automaatio- ja/tai sähkötekniikkaan painottunutta koulutustaustaa (insinööri tai DI)
  • Aiempaa kokemusta teollisuusautomaatiosta
  • PLC- ja ohjelmointiosaamista
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
  • Aiempi kokemus PCS7- ohjelmistosta katsotaan myös eduksi

Other

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. ALTENilla pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä raudanlujien ja tukeaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme laajentuessa kykenemme vastaamaan myös henkilöstömme kasvu- ja kehittymistarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 29.12.2019 oheisesta linkistä. Huomioithan, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä! Aloitukset sijoittuvat vuoden 2020 alkuun.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat tarvittaessa:

Business Manager Mysi Rousku, puh. +358 44 024 5874

Business Manager Ilpo Hämäläinen, puh. +358 40 352 6490

Business Manager Veli Laurila, puh. +358 40 631 3893

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Locations Helsinki
Contact Erno Puhakka
Application deadline 30/12/2019
Reference AD000746